2777
2789
عنوان

درد و دل با خدا

119 بازدید | 10 پست

خدایا ۱۵ ماه پیش درست نزدیکای ماه رمضون گفتیم بذاریم بچه دار شیم پدر و مادرمون نوه دار شن

آخه چشمشون همیشه دنبال بچه های کوچیک بود همیشه میگفتن کی بشه ما پدربزرگ و مادر بزرگ بشیم

خدایا خودم اینقد سختی کشیدم تا ازدواج کردم اینقد نیش و کنایه...خدا چرا من کم رو خجالتی همه اش باید جوابگو مردم باشم منی که سرزبوندار نیستم

خدایا ۱۵ ماهه که چشم انتظار پدر و مادر شدن هستیم ۱۵ ماهه که بیشتر شب ها با گریه خوابیدم همسرمم بغض کرد...خدایا ۱۵ ماهه که درست نتونستیم توی یه جمع حاضر شیم

من حساس همیشه باید خجالت میکشیدم موقعی که ازم سوال میکردن حامله ای؟بچه نمیخواین؟

خدایا چی باید جواب میدادم باید میگفتم آره بچه میخوایم ولی بچه دار نمیشیم هر ختمی و توسلی هم که بگی انجام دادیم ولی هیچکس به ما جواب نمیده

التماس همه ی امام ها و پیغمبر کردیم ولی کسی محلمون نمیده

اینقدر خدا رو صدا کردیم ولی جوابمون نمیده

از خیلی خوشی کردنا گذشتیم و گفتیم اول بچه دار شیم ولی نمیدونستیم زندگیمون تباه میشه

خدایا خودت خوب میدونی چه مشکل های دیگه ای داشتم

خدایا خودت خوب میدونی یه دکتر رفتن ساده رو به چه بدبختی باید بریم؛

خدایا نذار رغبتم به نماز و دعا و اماما کم بشه

خدایا دلم دیگه سمت هیچی نمیره حتی یه دعای کوچک

خدایا دلم مرده خدایا خودت دستمو بگیر

خدایا خودت دیدی که همه اطرافیان دارن یک به یک مادر میشن

خدایا کلاس گذاشتن بعضیاشونو چطوری تحمل کنم

دیروز بهم میگه  من دو تا بچه دارم ولی به نظرم راحت آدم بره بچه بیاره بزرگ کنه دردسر بذاری حامله شی

خدایا من چی بگم من کم آوردم تحملم همینقدره بیشتر نیس...

منتظر معجزه ای از خودت هستم خدا

🌹 ربِ لاتَذَرْنی فَردً و اَنْتَ خَیْرُ الوآرِثین🌹   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با خدا قهرم 

چون هیچوقت جوابم رو نداد 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

درست همون لحظه اي ك فكرشو نميكني جواب ميگيري چه نااميد باشي چه اميدوار 

تايم حاملگي و بستن اون نطفه از قبل مشخصه پس اه و ناله نكن صبوري كن 

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

عزیزم عزیزم عزیزم عزیزم خواهشنا یه وقت از خداوند مهربان ناامید نشی عزیزم. 

مطمئن باش یه حکمتی در کار هست. 

از رحمت خداوند بزرگ و مهربون و بزرگواریشون هیچ وقتتتتتت ناامید نشو. 

پاشو الان یا موقع نماز مغرب با صدق قلبت و‌ وجودت شروع کن به خوندن حدیث کساء. مطمئن باش و ایمان داشته باش که جواب میگیری عزیزم.🙏🙏🌹🌹🌹🌹🌹🌹

انشاالله خدا بهتون فرزند سالم و صالح میده!

ولی

اول اعتماد بنفس تون رو ببرید بالا 

وقتی ازتون درباره بچه میپرسن ؛

بگید ، انشاالله هر وقت  صلاح دونستیم  درباره ش فکر میکنیم !!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

من سی سالمه هنوز مجردم نمیدونم این مدل تاپیكا و میبینم برای خودم نگران میشم چرا دغدغه شوهر و بچه و ندارم! ولی واسه كار خوب دارم دیونه میشماااا كاش یه شغل خوب و مناسب با درآمد خوب پیدا كنم!شمام غصه نخور انشالا خدا مشكل همه رو حل كنه 

من 2سال و 3ماهه منتظرم! هنوز باورم نمیشه! چ روزهایی ک شکستم تو خودم....

شکر

خیلی خرجها هم کردم اونم موقعی ک شوهرم بیکار بود🙏امیدوارم برامون ی روزی جبران بشه, و خدا لطف کنه و پاداش صبوری ما منتظرها رو ب فرزندهای سالم و صالح و خوش قدم و پربرکت بده.آمین

الحمدلله علی کل نعمه

من مخلوق پروردگارم هستم و لایق بهترین ها😊خدای خوبم بهترین هارو برام درنظر گرفته و هرلحظه زندگی من معجزه ایی است زیبا از طرف پروردگارم💚زیباییها نصیبم میشود و با قدرت و انرژی خداوندی به اهدافم میرسم و هرآنچه که درآرزویش هستم ب لطف پروردگار برایم مقدر شده🙏آمین یا رب العالمین.خدا برایم کافیست.......(خدای بزرگم مهربانم دلسوزم شکرت,میدونی که حال دلم آشوبه,فقط از تو یاری میخوام. هدیه و امانت الهی رو که بمن بخشیدی بخودت میسپارم,برام حفظش کن🙏خدایا از تو میخوام کمکم کنی تا حال دلم خوب بشه و بهترین روزها برام رقم بخوره,خدایا از شر شیطان به تو پناه میبرم و خودم و بچم و خانوادم رو ب حریم امن الهیت میسپارم میدونم وقتی گفتی فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین دلم دیگه باید قرص باشه)خدایا ب لطف تو میدانم  فرزندی سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی و خوش صورت و خوش سیرت بمن بخشیدی🍀🍀🍀الحمدلله رب العالمین🙏 ماشالله لاقوه الا باالله🙏,یا نور یا برهان یا مبین یا منیر یا رب اکفنی الشرور و آفات دهور و اسئلک النجاه یوم ینفخ فی الصور🙏🙏🙏🙏الهی و ربی من لی غیرک................خدایا ممنونتم از اینکه این مدت همراهم بودی🙏چقدرررررر سخت گذشت ولی بیاری و مدد و لطف تو داره تموم میشه,خدایا سربلندم کن میدونی چ خواسته هایی رو تو قلبم نگه داشتم  و منتظر اجابت توام,لطفا با وجود بدی من تو خدایی کن,بزرگی کن و باز هم رحمتت رو شامل حالم کن,خدایا تکیه بر لطف تو کردم ناامیدم نکن🙏ب تو سپردمش همیشه و درهمه حال مواظبش باش و ب من آرامش و قدرتی عطا کن ک بتونم وظیفمو خوب انجام بدم و اون دنیا شرمنده نباشم.اللهم سلم و تمم