بچه ها بختک ولم نمیکنه .وهرشبا بدتر میشه .طوری که چشام همع جا رو میبینه ولی نمیتونم حرف بزنم داد میخام بزنم نمیشه .به سرم همون موقع فشارشدیدی وارد میشه یکدفعه شروع میکنم نفس نفس زدنای تند و کم می یارم .تا کسی بیدارم نکنه خودم نمیتونم از این حالت در بیام .قران و نماز و هر راهی بگین انجام میدم فایده نداره .کسی علت اصلیش رو نمیدونه .عذاب میکشم .کسی اینطور شده راه حلی داره .من هر شب همین طوری میشم کلافه شدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم روم میوفته حالا خیلی ها میان میگن خرافاتی و فلج مغزی چیکار کنم فلج مغز نشم منم هر وقت تنها بخوابم روم میوفته قرآن گذاشتم بالا سرم ون یکاد گذاشتم حتی آخرین بار یادمه نماز خواندن قرآن خوندم اومدم خوابیدم افتاد روم الان بخاطر اینکه باردارم میرم پایین پیش مادر شوهرم اینامیخوابم خیلی بده اصلا تنها میترسم بخوابم راه حل چیه اخه
اره خیلی بده .ولی من حتی اگه دور و برم هم ادم باشه باز بختک ولم نمیکنه
من از وقتی پدر بزرگ م فوت شد افتاد روم الان ۴سال گذشته یادمه مامان بابام داشتن حرف میزدند منم خوابیده بودم تو جام بیدار بودم ی لحظه هرکاری کردم نتونستم تکون بخورم بعد چند بار بازم افتاد ولی الان تنها بودنی میوفته از وقتی ازدواج کردم شوهرم میره سرکار میوفته از وقتی باردار شدم تنها نمیخوابم میترسم بچه هم بترسه