2777
2789
عنوان

شستن كتوني داخل ماشين لباسشويي

1512 بازدید | 12 پست

سلام خانمها شما كتونياتون رو توي ماشين لباسشويي ميندازين ؟ ميخوام اين كارو كنم ولي دو دلم يه جورايي دلم نمياد ميگم باهاش لباس ميشورم كتوني كثيفه 

خدا جاي حق نشسته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم لباس تمیز که نمیندازی داخل ماشین. من کتونیامونو داخل یه شلوار یا یه پارچه بزرگ میذارم. میشورم ولی خشک کنشو نمیزنم چون حرارتش باعث میشه کتونی خراب بشه. آخرشم هم لباسام هم کتونیا تمیزن

قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد  میزنند قرمز میشوند؛ قلبشان درد میگیرد دستانشان میلرزد ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند؛ آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین  وجدان را دارند...

من میندازم

بعدش وایتکس میریزم تو ماشین میزارم با آب دمای بالا بشوره تمیز شه

البته خیلی دیر به دیر شاید سالی یکی دوبار اینکارو کنم

خودت باش! نه تندیسی که دیگران میخواهند.وقتی قالب فکری دیگران می شوی ، زیبا می شوی به چشمشان. اما قبول کن تمام مجسمه ها شکستنی هستند
خب عزیزم لباس تمیز که نمیندازی داخل ماشین. من کتونیامونو داخل یه شلوار یا یه پارچه بزرگ میذارم. میشو ...

من اصلا نميخوام باهم بندازمشون ، پس لاي يه پارچه بپيچمشون بعد بندازم ممنون از راهنماييت

خدا جاي حق نشسته 
لباس کتونی رو باهم میشوری؟؟

بله. چون اگه فقط کتونی بندازم باعث میشه به داخل ماشین ضربه بزنه هم ماشین خراب شه هم عمر کتونی کم شه. معمولا لای پارچه میذارم میبندمش با لباسای دیگه باهم میشورم

قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد  میزنند قرمز میشوند؛ قلبشان درد میگیرد دستانشان میلرزد ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند؛ آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین  وجدان را دارند...

من همیشه کتونی های  خودم و دخترم رو میندازم و میزارم تو آفتاب خشک میشه ، بعدش یه کم جوش شیرین میریزم داخل ماشین تا ضد عفونی بشه البته اینقدر آبش گرم هست و شستشو طول میکشه که فکر نمیکنم کثیف باشه اما بازم برا اطمینان یه دور با جوش شیرین میزارم تمیز بشه