خب عزیزم لباس تمیز که نمیندازی داخل ماشین. من کتونیامونو داخل یه شلوار یا یه پارچه بزرگ میذارم. میشورم ولی خشک کنشو نمیزنم چون حرارتش باعث میشه کتونی خراب بشه. آخرشم هم لباسام هم کتونیا تمیزن
قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند؛ قلبشان درد میگیرد دستانشان میلرزد ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند؛ آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...
بله. چون اگه فقط کتونی بندازم باعث میشه به داخل ماشین ضربه بزنه هم ماشین خراب شه هم عمر کتونی کم شه. معمولا لای پارچه میذارم میبندمش با لباسای دیگه باهم میشورم
قدر آدم هایی که... زود عصبی میشوند را بدانید... اینها همان لحظه داد میزنند قرمز میشوند؛ قلبشان درد میگیرد دستانشان میلرزد ولی... ولی برای زمین زدن شما هیچ نقشه ای نمیکشند! آنها تمام نقشه شان همان عصبانیت بوده و تمام آنهایی که زود عصبانی میشوند؛ آدم هایی هستند که رقیق ترین و پاک ترین وجدان را دارند...
من همیشه کتونی های خودم و دخترم رو میندازم و میزارم تو آفتاب خشک میشه ، بعدش یه کم جوش شیرین میریزم داخل ماشین تا ضد عفونی بشه البته اینقدر آبش گرم هست و شستشو طول میکشه که فکر نمیکنم کثیف باشه اما بازم برا اطمینان یه دور با جوش شیرین میزارم تمیز بشه