princess_snobbish مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2881 عنوان چرا مامانا بچه هاشونو کنترل نمیکننننننننننننننننن 249 بازدید | 19 پست بار سومه شیشه ها مغازه رو تمیز میکنم هی بچه ها میان پشت شیشه دستاشونو میذارن بستنیشونو میمالن شکلات ............تو خونه هم اینجورین ینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وااااااااااای هر کی دوسداره لاغر بشه و بسی خوشکلو خوش اندام بشه یه سر به تاپیکم بزنه و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم 1397/05/29 | 12:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
princess_snobbish مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2881 هر کی دوسداره لاغر بشه و بسی خوشکلو خوش اندام بشه یه سر به تاپیکم بزنه و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
ساریناخانوم عضویت: 1396/10/18 تعداد پست: 2587 😱😂😂😂😂😂 خدایا شکرت که دوقلوهام دارن دوساله میشن 😍😍 تیکر دوسالگی عسل و مربای مامانه 😘👼👼
ماهتاب_ عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4351 یه برگه خوشگل بچسبون تو مغازه و روش بنویس لطفا ... یه روش عالی و خانومانه برای پس انداز کردن ❤️
حلمایسنا عضویت: 1397/03/28 تعداد پست: 2322 دختر من ۴سالشه هرموقع میخواد ویترین مغازه رو نگاه کنه همیشه بهش میگم مامان جان شیشه رو تمیز کردن دستاتو نمال.الان دیگه خودش یاد گرفته تیکر رسیدن به آرزووومه😍☺☺
khanomeaghaseyed عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 19536 وا مکان عمومیه دیگه تو خونه کنترل بشن بیرون کنترل بشه طفلی بچه ها صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ سوره بقره آیه ۱۸ ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))
princess_snobbish مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2881 شما از اون مغازه های نق نقو هستید 😊😂😂😂 ن بخدا هیچی بهشون نمیگم ولی خسته شدم دیگه ی بار شیشه برق میزد از تمیزی بچه هه با سر رفت تو شیشه هر کی دوسداره لاغر بشه و بسی خوشکلو خوش اندام بشه یه سر به تاپیکم بزنه و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
princess_snobbish مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2881 دختر من ۴سالشه هرموقع میخواد ویترین مغازه رو نگاه کنه همیشه بهش میگم مامان جان شیشه رو تمیز کردن دست ... افرین ب این میگن فرهنگ هر کی دوسداره لاغر بشه و بسی خوشکلو خوش اندام بشه یه سر به تاپیکم بزنه و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
princess_snobbish مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2881 وا مکان عمومیه دیگه تو خونه کنترل بشن بیرون کنترل بشه طفلی بچه ها چون مکان عمومیه باید کثیف بشه؟؟؟؟؟؟؟؟ هر کی دوسداره لاغر بشه و بسی خوشکلو خوش اندام بشه یه سر به تاپیکم بزنه و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
princess_snobbish مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2881 یه برگه خوشگل بچسبون تو مغازه و روش بنویس لطفا ... ن خیلیم میخونن بلوری و اینا چیده بودیم قفسه ها برمیداشتن بد میذاشتن میوفتاد میشکست خب ضرر میشد ی برگه زدیم دست نزنید لطفا خانما برداشته میگه من دست میزنم هه هه میخنده هر کی دوسداره لاغر بشه و بسی خوشکلو خوش اندام بشه یه سر به تاپیکم بزنه و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
khanomeaghaseyed عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 19536 چون مکان عمومیه باید کثیف بشه؟؟؟؟؟؟؟؟ با بستنی و شکلات موافقم اما وسواس بیش از حد نه اینکه نچسب به شیشه به مانکن دست نزن و..... صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ سوره بقره آیه ۱۸ ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))
princess_snobbish مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 2881 تازه بعضیام میان بچشون چیزی میخاد با کتک میبرنش بعد میان میگن کودک ازاری بده هر کی دوسداره لاغر بشه و بسی خوشکلو خوش اندام بشه یه سر به تاپیکم بزنه و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
ماهتاب_ عضویت: 1397/05/01 تعداد پست: 4351 ن خیلیم میخونن بلوری و اینا چیده بودیم قفسه ها برمیداشتن بد میذاشتن میوفتاد میشکست خب ضرر میشد ی برگ ... وا. آخه من اگه برگه زده باشن، به هیچ وجه دست نمیزنم خودم.چی بگم خواهر. یه روش عالی و خانومانه برای پس انداز کردن ❤️