2777
2789

بار سومه شیشه ها مغازه رو تمیز میکنم هی بچه ها میان پشت شیشه دستاشونو میذارن بستنیشونو میمالن شکلات ............تو خونه هم اینجورین ینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وااااااااااای  

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا مکان عمومیه دیگه تو خونه کنترل بشن بیرون کنترل بشه طفلی بچه ها

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
شما از اون مغازه های نق نقو هستید 😊😂😂😂

ن بخدا هیچی بهشون نمیگم ولی خسته شدم دیگه   ی بار شیشه برق میزد از تمیزی بچه هه با سر رفت تو شیشه  

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم
دختر من ۴سالشه هرموقع میخواد ویترین مغازه رو نگاه کنه همیشه بهش میگم مامان جان شیشه رو تمیز کردن دست ...

افرین ب این میگن فرهنگ

وا مکان عمومیه دیگه تو خونه کنترل بشن بیرون کنترل بشه طفلی بچه ها

چون مکان عمومیه باید کثیف بشه؟؟؟؟؟؟؟؟

یه برگه خوشگل بچسبون تو مغازه و روش بنویس لطفا ...

ن خیلیم میخونن بلوری و اینا چیده بودیم قفسه ها برمیداشتن بد میذاشتن میوفتاد میشکست خب ضرر میشد ی برگه زدیم دست نزنید لطفا خانما  برداشته میگه من دست میزنم هه هه میخنده  

چون مکان عمومیه باید کثیف بشه؟؟؟؟؟؟؟؟

با بستنی و شکلات موافقم اما وسواس بیش از حد نه اینکه نچسب به شیشه به مانکن دست نزن و.....

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

تازه  بعضیام میان بچشون چیزی میخاد با کتک میبرنش بعد میان میگن کودک ازاری بده  

ن خیلیم میخونن بلوری و اینا چیده بودیم قفسه ها برمیداشتن بد میذاشتن میوفتاد میشکست خب ضرر میشد ی برگ ...

وا. آخه من اگه برگه زده باشن، به هیچ وجه دست نمیزنم خودم.

چی بگم خواهر.