2777
2789
عنوان

تجربیاتتون در بهبود ویار

76 بازدید | 11 پست

سلام وقتتون بخیر 🌺 

من خیلی حالم بد بود و تا به حال سعی میکردم فقط قرص زینتوما 250(زنجبیل) که دکتر داده رو بخورم و بدم نبود

امروز به خاطر کمی اختلال در اثر کم خوابی و حس ضعف هرکاری میکروم خوب نشدم و توان بیرون رفتن با دختر دو ساله هم نداشتم مجبور شدم برای خودم آمپول ب6 بزنم، ولی خیلی بهتر شدم

میشه تجربیات و راهکارهاتونو بدین که تو این شرایط چه میکنید؟ و اینکه من از آب خوردن شدیدن فراریم ولی خیلی بدنم کم آب شده، دکتر گفت اگه نخوری باید سروم بزنی، چطوری آب میخورید شما که اذیت نشین؟ من بارداری اولم شربت رقیق آلبالو میخوردم الان نمیتونم، حس خوبی ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لاکتولوزدارم 3بارمن یه قاشق میخورم یبار ولی دیگه چیزی جذب نمیشه عذرمیخام دفعه شدیده باز

براهمین نمیخورم ازدیشبم ک دارم میمیرم

کلابارداری عالمی داره ولی بازم حاضرم تحملش کنم تا فرشتم سالم دنیابیاد

خدایا بخاطر همه چی شکر
لاکتولوزدارم 3بارمن یه قاشق میخورم یبار ولی دیگه چیزی جذب نمیشه عذرمیخام دفعه شدیده باز براهمین نمی ...

ان شاءالله که به وقتش و به سلامتی تو آغوش بگیریش، من الآن که میگذره همش میگم چطور یادم نبود از بارداری اولم اینارو دوباره باردار شدم ولی بازم به عشق دخترم که تنها نباشه دارم تحمل میکنم

اینجوریم خیلی بده شنیدم، خدا صبر بده به این افرادو شما

من بچگیم هم مسافرت میرفتم یا راه طولانی بود حالت تهوع میگرفتم الان ۲سال از حاملگیم گذشته رفته بودیم مسافرت از اول تا اخر حالت تهوع داشتم چند کیلو کم کردم برو خدارو شکر کن فقط تو بارداریه خواهر 

من بچگیم هم مسافرت میرفتم یا راه طولانی بود حالت تهوع میگرفتم الان ۲سال از حاملگیم گذشته رفته بودیم ...

راه درمان داره بالاخره برید دکتر، توی مسافرت قرص داره که کمک کنه