2777
2789

شوهرم پرولاکتینش 111 بود دکتر براش ام ار ای نوشت برد نشون داد به دکتر مغز و اعصاب گفته باید ام ار ای با تزریق بده و یه ازمایش تا دقیقا معلوم شه.کسی مثل شوهر من این تجربه رو داشته باشه؟تروخدا اگه چیزی میدونید بگید

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انقدرم بالا بود عکس انداختن تازه ی کووووچولو موی سرمو با تیغ زدن بهش ی فیش بود چی بود خخخ نمیدونم وصل کردن ک نوار مغز بود فک کنم هیجی ام نبود فقط برا استرسه

خدایا ؟😐😐😐😐خداییش دمت گرم 🤗

اصلا نگران کننده نیست اگ بزرگ شده باشه خوش خیم باشه با قرص  حل میشه اگ بد باشه ک اونم درصدش کمه عمل میکنن ب هیچ وجم خطر نداره و معمولا همه با قرص حل میشن برا شما ک عدد خیلی پایینه من چنننددد رقمی بود تازه خداروشکر باردارم شدم

خدایا ؟😐😐😐😐خداییش دمت گرم 🤗
اصلا نگران کننده نیست اگ بزرگ شده باشه خوش خیم باشه با قرص  حل میشه اگ بد باشه ک اونم درصدش کمه ...

شما هم مثل شوهر من بود مراحلتون؟؟اخه از اینور دکتر گفته چیز مهمی نیست یه چیز خیلی کوچیکو بی اهمیتی و از اونزرفم ام ار ای با تزریق براش نوشته و توش نوشته مورد مشکوک.جریانش چیه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
منم بالا بود قرص خوردم اومد پايين الانم يه دختر دارم 

وقتی فهمیدن پرولاکتینت بالاست چکار کردن؟چی خواستن ازتون

من انقدرم بالا بود عکس انداختن تازه ی کووووچولو موی سرمو با تیغ زدن بهش ی فیش بود چی بود خخخ نمیدونم ...

یعنی بر اثر استرس این مشکل بوجود میاد؟

وقتی فهمیدن پرولاکتینت بالاست چکار کردن؟چی خواستن ازتون

فقط يه آزمايش دادم گفتن بالاس بعد يه دوره قرص خوردم اومد پايين سالى يه بار هم آزمايش ميدادم چك ميكردن كه بالا نره همين اصلا ام آر آىندادم

فقط يه آزمايش دادم گفتن بالاس بعد يه دوره قرص خوردم اومد پايين سالى يه بار هم آزمايش ميدادم چك ميكرد ...

پس چرا برای ما ام ار ای داده؟اتفاقا امروز که برده ام ار ای رو به دکتر مغز و اعصاب نشون داده بهش گفته باید ازمایش هم برات مینوشته چرا ننوشته.بعد خودش نوشت ولی بازم بهش گفته باید ام ار ای با تزریق بدی