2777
2789

فکر کنم ترمی سه یا 4 تومن عزیزم بازم بپرس ممکنه اشتباه گفته باشم

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخه الان تو گوگل نوشته بود سالی ۲۵ میلیون ینی دوترم. مغزم هنگ کرده

نه بابا اشتباهه همون سه یا 4 تومنه عزیزم دیگه خیلی گرون باشه ترمی 5 تومن هست

باید دنیا را کمی بهتر از آنچه تحویل گرفته ای ، تحویل بدهی.اینکه بدانی حتی یک "تو" ، با بودن "تو" راحت تر نفس میکشد یعنی موفق شده ای.❤💛#"گابریل گارسیا مارکز"
اخه الان تو گوگل نوشته بود سالی ۲۵ میلیون ینی دوترم. مغزم هنگ کرده

وام هم میتونی بگیری عزیزم درکل اگر خانوادت مشکلی ندارن زیاد نگران شهریه نباش عزیزم

وام هم میتونی بگیری عزیزم درکل اگر خانوادت مشکلی ندارن زیاد نگران شهریه نباش عزیزم

زیاد نگرانم عزیزم. اخه هنوز عروسی نکردیم قراره شوهرم شهریه مو بده. بهش گفتم تو این وضعیت گرانی بره گوسفند بخره پرورش بده تا بتونه شهریمو پرداخت کنه تنها راه درامد زایی ک ب ذهنم رسیده همینه بخدا

زیاد نگرانم عزیزم. اخه هنوز عروسی نکردیم قراره شوهرم شهریه مو بده. بهش گفتم تو این وضعیت گرانی بره گ ...

عزیزم با وام گرفتن کلی کارت راه میفته نگران نباش بعدشم که بری سر کار جبران میشه

عزیزم با وام گرفتن کلی کارت راه میفته نگران نباش بعدشم که بری سر کار جبران میشه

مگه چقدری وام میدن از دانشگاه؟؟ من لیسانسمو تو پیام نور گرفتم بخدا وام ۵۰۰‌تومن میدادن اونم کلی بدبختی