2777
2789
عنوان

تموم شب بیدار بودم

309 بازدید | 16 پست

همسرم شیفت شب منم و این بچه ی یک سالم که تمام شب و نق زده همش گرفتم رو پام لالایی دادم تا میزارم زمین بیدار میشه گریه میکنه دارم دیوونه میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الكييي ك بهشت و نميذارن زير پاي ادم 😍😍عزززيززم خييليا حسرت اين شب بيداريات و دارن همييين الان بگو خداروشكررر🙏😘😘😘😘

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

عزیزم اروم پنج تا صلوات بفرست بهش فوت کن به نیت این که  خواب اروم بره

بعدم اگه تاحالا سابقه نداشته نصفه شب گریه کنه لباساشو چک کن شاید چیزی تو لباسشه 

و کمر و دل بچه رد ماساژ بده شاید دل درد داره

هرچند صلواته معجزه میکنه

خدایا خودت کمک کن نی نی کوچولوم سالم و سلامت بیاد تو بغلت. من جز تو کسی رو ندارم
خدایا شکرت

😍😍😍😍خستگي صدات تا اينجا اومد حسش😍😍 واااي حالا ك از نامزدم جدا شدم دلم بچه خواست يهو😂😂😂خدااايااا توبهههه

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت