2777
2789

سلام

من الان تو هفته ۲۸ هستم و از هفته ۱۶ پرولوتون زدم.دکترم امروز گفت دیگه لازم نیست ولی خودم اصرار کردم.گفت باشه و ۴ تا دیگه م نوشت.

میترسم قطعش کنم نی نی زود بیاد خدایی نکرده.البته سابقه کنده شدن جفت رو داشتم که برام نوشت

از اول تا آخر میزدم.

به حرف دکترتون اعتماد کنید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا لازمـنیست.منم دیگه تو هفته ۲۸نزدم .تازه بچه ام خیلی رفته بود بالا ودکترم اصرار داشت طبیعی زایمان کنم.که نشد وسزارین شدم

۶۸..۶۵/۱۰۰....۶۳/۷۰۰...62/400.۶۲/۴۰۰..۶۱/۱۰۰شدمممم۶۰...به هدف رسیدم..59/600
میشه بگین آخری رو هفته چندم زدین؟

من دو تا زایمان داشتم.اولی ۳۵ هفته زایمان کردم و دومی رو ۳۶ هفته.دقیقا تا روز آخر میزدم.

چون خونریزی شدید داشتم و تهدید به سقط و زایمان زودرس بودم و مشکلات دیگه.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
آخرش رو میخوام دقیقا بدونم که تا هفته چندم بود؟

من هفته ي ٣٨سزارين شدم آخريشو دقيقا هفته ي٣٧زدم يعني يه هفته مونده به زايمانم من سركلاژ شده بودم شايد شرايط شما بامن فرق داشته باشه

آزاد باش دخترم .بلند بلند بخند .بلند بلند شادي كن.بلند بلند آواز بخون .زندگي كن تاهميشه👼🏻❤️
واقعا لازمـنیست.منم دیگه تو هفته ۲۸نزدم .تازه بچه ام خیلی رفته بود بالا ودکترم اصرار داشت طبیعی زایم ...

جدییییی،کاش منم مشکلی برام پیش نیاد.من در هر حال سزارینی ام.شما دکترتون به چه دلیلی تجویز کرده بود؟