2777
2789

الان پنج ماهه متفورمین و مدروکسی پروژسترون میخورم، دو دوره هم کلومیفن و دو دوره لتروزول باهاش خوردم، هرماهی که کلومیفن و لتروزول میخورم یک هفته قبل از پریود لکه بینی زیاد می افتم تا روز ۳۰ که پریود میشم، باردار هم که نشدم، دیشب هم از صبحش دل درد پری داشتم شبش یهو ترشحات با خون اومد، از امروز قهوه ای شده و زیادتر شده،کسی تو این شرایط بوده و باردار بوده باشه؟امیدوار باشم یا بشینم گریه هامو بکنم؟؟؟دیگه خسته شدم، به نظر شما چکار کنم؟برم طب سنتی؟یا کلا قید بچه رو بزنم؟😭😭😭😭😭میترسم طب سنتی هم برم همین داستانا باشه😔😔😔بغض داره خفم میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل شما بودم آندوما گرفتم قسم میخورم جون یدونه پسرم که با آندوما راس 40 روز باردار شدم اما تو هفته ده قلب نازنینش واستاد و تنهامون گذاشت . من آندومتریوز دارم همه دکترا متفق القول گفتند بارداری من محاله اما من با آندوما باردار شدم الهی خیر ببینن عواملش

نویسنده ؛ پژوهشگر ؛ تحلیلگر مسایل اقتصادی و مولف . دکترای اقتصاد هستم !  خداوند را شاکرم بخاطر خانواده و سلامتی ام 
اووف منم از دیروز اینقدر گریه کردم چشام دیگه نمی‌بینه نمی‌دونم چرا یه بچه واسه ما قحط اومده

اره والا، هرکیو تو خیابون میبینم یه بچه دستشه، تو فامیل و دوستام همه بچه دارپ، یه بچه چیه که خدا از ما دریغ کرده😔😔😔