2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از خدایی نکرده از دست دادن پدر و مادر و خواهر و برادر و همسرم خیلی وحشت دارم نمیدونم چیکار هم کنم واقعا خیلی اذیتم میکنه نمیتونم بهش فکرم نکنم . کسایی که مثله منن چیکار میکنن؟؟؟ من حتی گریمم میگیره از فکر کردن بهش

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
حالا که پاییز داره میاد منم ترس زلزله افتاده تو جونم از زمستون و پاییز به خاطر زلزله میترسم

من ازبچگی میترسم

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
 مهم اون مقصد و کاره نیست مهم دلته که باید شاد باشه اینکه از هر لحظه ش لذت ببری

هر کار میکنم نمیشه

یعنی ی روز میشه

ی ماه نمیشه

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
من از خدایی نکرده از دست دادن پدر و مادر و خواهر و برادر و همسرم خیلی وحشت دارم نمیدونم چیکار هم کنم ...

بله الان دقت کرده باشین بیشتر ترسا همینه حتی خودم ولی سعی کن بهش فکر نکنی چون تبدیل به فوبیا میشه درعوضش از بودن باهاشون لذت ببر که خدای نکرده حسرتشو نخوری بعدا