2777
2789
😍😍😍 شکل خارجیان . خوش بحالشون 😍 ب ایرانی نمیخورن 

دوست پسرش هلنديه

خودشم يه مدل و بلاگر معروفه چند ميليون فالوور داره

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
اوووووف پولدارنااااااا دختره خودش لاين مژه مصنوعي داره خانواده كارداشيان كلا از محصولات اين استفاده ...

اوف پ حسابی پولدارن .   خوشبحالشون واقعا ‌ . کاشکی مام میزاشتیم میرفتیم ازین خرابشده .  همش گرونی گرونی گرونی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوف پ حسابی پولدارن .   خوشبحالشون واقعا ‌ . کاشکی مام میزاشتیم میرفتیم ازین خرابشده .  هم ...

آره والا من كه آرزومه😢

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
اره ازون اخریه بیشتر خوشم اومد . کلا همشون باکلاسن 😍

آره لامصبا خيلي خوبن

ولی من دوس نداشتم جای اینا باشم همین زندگی ساده ی خودمو دوس دارمو راضیم خداروشکر

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...
نگين ميرصالحي و دوست پسرش اينا هلندن

شبیه پرینازه بازیگر شهرزاد 

گاهی کسانی که هزاران فرسنگ از شما فاصله دارند ، میتوانند احساس بهتری نسبت به کسانی که دقیقاً در کنارتان هستند درشما ایجاد کنند.ولتر

نکنه خودتی استارتر، میدونی چقد براش فالوور جمع کردی😐

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1434455/شرم-آور-ترین-خاطره-زندگیتون-ک-دلتون-خواسته-آب-شی ...

سوگل عشقم خواستی سوتی جدیدت رو تعریف کنی منم صدا کن😎😍😍😍

کنجکاو شدم حسابی😆😁😁😁

و خدایی که در همین نزدیکیست......❤❤
سوگل عشقم خواستی سوتی جدیدت رو تعریف کنی منم صدا کن😎😍😍😍 کنجکاو شدم حسابی😆😁😁😁

اوه اوه اینننن تاپیکه ...😢😢😢😢😢اون شبی که این تاپیک زده شده بود من بزرگترین گند زندگیمو بالا اوردم

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
اوه اوه اینننن تاپیکه ...😢😢😢😢😢اون شبی که این تاپیک زده شده بود من بزرگترین گند زندگیمو بالا اور ...

قربونت برم ناراحت نباش😍😍😍

ما همه مون تو زندگیمون زیاد سوتی دادیم و گند زدیم

فقط تو خلاقیت داری و باهاش دل ماهارو شاد میکنی 

اما ما یا فراموش میکنیم یا فقط حرص میخوریم

تو عشق تف تفوی خودمی😍😍😍

و خدایی که در همین نزدیکیست......❤❤