2777
2789

منم ميخاستم عمل كنم ولي منصرف شدم😔

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عزیزم.دوسه روز درد داره.سه چهارماه دوبینی کم.یک عمر راحتی از عینک

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

عملش درحد ده تابیس دقیقه اس...قبلش یه سری عکس باید بگیری برای تعیی نمره دقیق وشرایط اینکه قوز قرنیه نداشته باشی

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
من عزیزم.دوسه روز درد داره.سه چهارماه دوبینی کم.یک عمر راحتی از عینک

کجا عمل کردی؟اخه بعضیا میگن کور میشی بخاطر همین ترس افتاد به جونم

باردار نیستم 

شرایط بعدش چطوریه؟

تاچندروز عینک آفتابی مادام تو خونه وبیرون حتی شب تاشش ماه عینک آفتابی بیرون.

کجا عمل کردی؟اخه بعضیا میگن کور میشی بخاطر همین ترس افتاد به جونم

من خيليا رو ديدم كور نشدن

خودمم عمل كردم و شكر خدا راضيم 

نترس

يه دكتر خوب پيدا كن و عمل كن

خيلي خوبه خيليييييي راحت ميشي

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن