2777
2789
برای چی مجبوری 

چون اینجا بیمارستان دولتی داره و فقط طبیعی اگه مشکل نداشته باشی

سونوی ۱۸ هفته نی نی بریچ بود ولی ۳۱ هفته گفت سفالیک شده 

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون اینجا بیمارستان دولتی داره و فقط طبیعی اگه مشکل نداشته باشی سونوی ۱۸ هفته نی نی بریچ بود ولی ۳۱ ...

کدوم شهری بیمارستان خصوصی مگه میشه نباشه 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
کدوم شهری بیمارستان خصوصی مگه میشه نباشه 

نداره دیگه 

شهرستانم 

تازه اگرم داشت هزینش واسم زیاد میشد که بازم نمیتونستم  

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

منم نینی اولمه تا الان ک گفته طبیعی ولی29 هفته رفتم ی دور بندناف پیچیده نمیدونم سزمیشه یا طبیعی سعی میکنم بیخیال باشم ولی نمیشه توکل بخدا اسمم ک بتفاهم نمیرسیم  

پناه من۹۷/۷/۲۷ پناهم شد😍😍

بچتون مهر ماهی میشه بعد واس خاطر یک ماه یک سال از تحصیلی عقب میفته مث من،من از ی لحاظم خوبه،سالم بیاد پیشتون

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

نداره دیگه  شهرستانم  تازه اگرم داشت هزینش واسم زیاد میشد که بازم نمیتونستم     ...

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که فقط خدا لعنتشون کنه که سزارین رو.گذاشتن کنار همچین نرخش هم بردن بالا که مردم مجبور بشن طبیعی بیارن

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
تاکید داشت برای طبیعی...

دیروز پیش دکترم بودم بعد بهم گفت بود از این هفته ب بعد باید تحرکت بیشتر بشه پیاده روی کن پله هارو بالا پایین کن...بعدش گفتم برای چی خانم دکتر گفت الویت ما طبیعه بعد من چون با مادرم رفته بودم مطبش مادرم گفت من نمیخوام دخترم طبیعی باشه اخه خیلی سخته فکر کن بیمارستان حصوصی بری اونم طبیعی بخوای بیاری.من ن گذاشتم ن برداشتم گفتم طبیعی نمیخوام سزارین دوس دارم بشم.بد کلی حرف زدن دکترم راضی شد ک منو سزارین کنه.اونم یه اسم بیمارستان خصوصی بم گفت ک برم اونجا...