2777
2789

خانما کسی واسه انومالی سونوی دکتر جعفریه بیمارستان بوعلی رفته؟ پزشکم ایشون رو پیشنهاد دادن هرچی تو نت سرچ کرد همچین دکتری پیدا نکرد. کارش خوبه؟

ان تی رو دکتر صالح دکترم گفته بود برو ولی از شانس من تا چهار روز بعد نوبت نداشت منم رفتم روبروییش که دکتر نوری هست اونم تو دو دقیقه گند زد به ان تی و گفت تیغه بینی معلوم نمیشه بعدش که به دکترم گفتم دعوام کرد چرا پیش اون رفتم می گفت اصلا مهارت نداره. حالا ولی این دفعه گفت برم پیش جعفریه کلی تعریفشو کرد دکترم ولی هرچی می گردم شماره اش تو نت نیست و کارشم نمی دونم چطوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان تی رو دکتر صالح دکترم گفته بود برو ولی از شانس من تا چهار روز بعد نوبت نداشت منم رفتم روبروییش که ...

خوب منتظر میموندی پیش صالح انجام میدادی؟؟؟دکترتون گفتن دکتر صالح مهارت نداره؟؟؟

به نظرم منتظر میموندید پیش صالح وقت‌میگرفتید ارزششو داشت من سر هر دوتا بچم این دوتا غربالگری مهم پیش ایشون انجام دادم کارش خوب بوده...یه چند هفته دیگه باید برم۳۱.۳۲ هونجا میرم

خوب منتظر میموندی پیش صالح انجام میدادی؟؟؟دکترتون گفتن دکتر صالح مهارت نداره؟؟؟

نه نگفتن که دکتر صالح خوب نیست دفعه قبل اونو توصیه کردن این دفعه گفتن دکتر جعفریه واقعا موندم چکار کنم

به نظرم منتظر میموندید پیش صالح وقت‌میگرفتید ارزششو داشت من سر هر دوتا بچم این دوتا غربالگری مهم پیش ...

آره کار واقعا اشتباهی کردم از اون موقع موندم تو استرس

سر دخترم که باردار بودم یکی از اشناهامون بیمارستان بوعلی واسه سنو پیشنهاد داد گفت خیلی دقیق نگاه میکنه حتی بند بند انگشتای جنین نشونت میده....من رفتم اونجا یبار سنو بشم از رو کنجکاوی چون با دفترچم قرارداد نداشتن هزینش بالا میشد پشیمون شدم دیگه...

بیمتون چیه؟؟چقدر هزینه ان تی دادید؟؟؟؟

بیمه ندارم تا حالا آزاد رفتم واسه ان تی 124 هزینه سونو شده 214 هزینه آزمایش خون. این دفعه هم فعلا واسه غربالگری دوم 313 تومن پول آزمایش خونم شد. دکترمم همینو گفت می گفت تک تک جزییاتو بررسی می کنه دکتر جعفریه. شما پیش دکتر صالح چقدر دادین واسه انومالی؟

من سونو هفته ۳۲ رفتم دکتر جعفری خیلی عالیه دونه دونه همه چیو با حوصله جواب میده همراه هم میتونی ببری ...

خدا رو شکر یکی پیدا شد که حرف دکترم رو تایید کنه. برخوردش خوب هست؟ اون سونوی قبلی که اینقدر بداخلاق بود احساس می کردم می خوام زیردستش سلاخی بشم طپش قلب گرفته بودم. دکترم واسه پنجشنبه نوشته برم انومالی. هفده هفته و سه روز میشم. به نظرت زود نیست؟

من سونوهای مهم رو پیش صالح رفتم و دو سه بارم پیش نوری رفتم راضی بودم!اتفاقا خیلیم با حوصله بود و جوا ...

نمی دونم والا واسه من که کل سونو شاید به پنج دقیقه هم نکشید قبل منم یه خانمی بود بیچاره بچه قبلش مشکل ژنتیکی داشت بعد این بچه اش هم مشکوک بود غربالگریش، بعد که من رفتم داخل از حرفاشون متوجه شدم یه سری از پارامترای جنینش رو اندازه نزده بودن بعد همین جوری ذهنی به منشی گفت چندتا عدد واسش بزن نفر بعدمنم  که یه بچه بود با مامانش مدام رو سرم می چرخید یعنی یه خاطره بدی شد واسم

بیمه ندارم تا حالا آزاد رفتم واسه ان تی 124 هزینه سونو شده 214 هزینه آزمایش خون. این دفعه هم فعلا وا ...

میگم که من با بیمه انجام دادم.بیمارستان بوعلی هم چون بیممو قبول نکرد نرفتم.دفترچم نیروهای مسلح دارم ان تی سنو۵۷ و ازمایشش ۳۸.و ازمایش مرحله دومو ندادم چون اولی مشکلی نداست و فقط سنو انومالیم شد۵۲ فکر کنم.اونجا با دفترچمون قرارداد داره