2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی حال و بی حوصله با یه عالمه کار نشستم نمیدونم چجوری شروع کنم دلمم بچه ميخواد در حال تصور کردن های الکی هستم کاش خدا منم ببينه 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

دو دل بعد میگم خاک تو سرم 

اقا من چهار ساله با ی نفرم بعد امروز ی پسر خیلیییییی خفن اومد ارتباط برقرار کنه جوری برخورد کردم محترمانه رفت اما دلم برا شیطونیام دور دورام تنگ شده 😢

من یه مذهبی منور الفکرم😊

داغووووووووون داغوووووووونم 

بدترین اتفاقات زندگی داره واسم اتفاق میوفته 

از بس عصبی ام اومدم نی نی سایت یکم فکرم ازاد شه 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲