2777
2789

برادر شوهرم عضو پنبه ریزه بهم پیشنهاد داده ک منم برم ‌.میگه در آمدش عالیه اگه درست و با فکر کار کنی .کیا عضو پنبه ریزن .میشه کمکم کنید.آیا مث ویزیتوریه همش کار بیرونه یا تو خونه ام میشه انجام داد

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
وای وای گول نخوریا😖 نرو ک بد بخت میشی

جدیییی؟ آخه چرا؟

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدیییی؟ آخه چرا؟

بازاریابی شبکه ای 

یه مدت پول و وقتتو صرفش میکنی اوضاعت بدتر میشه از قبل و تمام!

نرو ...تاپیکای این مدلی رو سرچ کن بخون ...

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی، بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
وای وای گول نخوریا😖 نرو ک بد بخت میشی

دیشب ی آقایی رو اورده بود خونم ک راهنماییم کنه .میگف من الان ب عرض ی سال برجی ۷ تومن حقوقمه .

وای  فکر کردم مارک نوار بهداشتی میگی    

خب نوار بهداشتیم داره

ریسک داره 

فقط نمیدونم این که شما میگی چه فرقی با استارت اپ داره

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
دیشب ی آقایی رو اورده بود خونم ک راهنماییم کنه .میگف من الان ب عرض ی سال برجی ۷ تومن حقوقمه .

مححصولاتش خیلی گرونه زیادی گرونه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

اینا هرکسیو ببرن توی شرکت بهشون پورسانت میدن

هی باید التماس این و اونو کنی ازم جنس بخرین!

همون نتورک مارکتینگه دیگه

خیلی کار مسخره ایه

دوست من هرماه پیام میده التماس که بیا وسیله ازمن بخر 

بیا عضو شو

بعدم اصرار که این بازاریابی شبکه ای نیست 😶

بازاریابی شبکه ای  یه مدت پول و وقتتو صرفش میکنی اوضاعت بدتر میشه از قبل و تمام! نرو ...تاپیک ...

میگف باید زیر شاخه درست کنی تا امتیازت بره بالا دیگه نیاز نیس چیزیزبفروشی .از هر شاخه ای ۵ درصد میاد برات .میگف ۳۰۰۰هزار امتیاز ۱میلیون و ۵۰۰ حقوق ثابتشه