بچه ها همسایه ما روزی دو دفعه به مدت یک ساعت و نیم الی دو ساعت میرن حموم حمومشون هم به پذیرایی ما چسبیده و صدای دوش حمومشون ازار دهنده اس و اینکه آب رو هدر میدن تو این بی آبی همسر من مدیر ساختمونه و چند بار غیر مستقیم بهشون گفته خودمم با سر صداشون مشکل دارم قبلا تاپیک همسایه آزاری زدم اینا همونان چیکار کنم چند تا از این آدمها تو ساختمون داریم که رعایت نمیکنن پول آب هم همیشه بالای یه میلیون میاد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️