2777
2789
عنوان

بوده کسی که چشم قهوه ای باشن اما چشم بچه رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1437 بازدید | 37 پست

من خودم و همسرم چشمامون تیره است.ولی دختر که بدنیا اومد چشاش طوسی بود بعد ب مرور رنگ عوض کرد.ولی قهوه ای نشد .الان عسلیه چشماش.  

من خیلی انار میخوردم و گرایشم تو بارداری سبزیجات بود.ولی اصلا به فکر رنگی شدن چشم نبودم

خدایا شکرت...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام و فامیل بابام ی عالمه چشم رنگی داریم بچه هامون هیچکدوم چشم رنگی نیستن 

میخواستم متفاوت باشم این مثالو زدم😁😁😁😁

دعاکنین من ب حاجتم برسم نی نی سایتو شیرینی میدم😆
حتما باید ژن داشته باشی محاله بدون ژنش بشه

چشم آبى نوزاد(کتاب طب کبیر)
يكى از خوراكيهائى كه چشم نوزاد را آبى آسمانى مىنمايد
كشف يا غورباغه دريائى است . شايد شنيده باشيد كه اين
خوراك در اروپا بسيار قيمتى است مادرانيكه هنگام آبستنى از اين خوراك ميل نمايند
چشم نوزادشان آبى آسمانى مىشود ، اين دستور براى ما ايرانيان مقدور نيست ، ولى
مأيوس نباشيد ، تخم مرغ دوزرده هم اين خاصيت را دارد

چشم آبى نوزاد(کتاب طب کبیر) يكى از خوراكيهائى كه چشم نوزاد را آبى آسمانى مىنمايد كشف يا غورباغه دريا ...

ووی مگه میشه والا علم میگه رنگ چشم بچه و جنس مو و جنسیتش موقع لقاح بوسیله ژنها تعیین می شود

https://www.instagram.com/ghazalmh97/
ووی مگه میشه والا علم میگه رنگ چشم بچه و جنس مو و جنسیتش موقع لقاح بوسیله ژنها تعیین می شود

تو همون کتاب نوشته :
پسر مىخواهيد يا دختر ؟
عده اى تصور مىكنند كه جنسيت جنين هنگام انعقاد يعنى
لقاح نطفه با سلول ماده تعيين مىشود در صورتيكه اين طور نيست وجنين پس از انعقاد كاملا خنثى مىباشد ودر ماده دوم هورمون ها پيدا مىشوند وهر کدام ترشحاتشان زيادتر باشد جنسيت بسوى آن متمايل مىشود