الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چشم آبى نوزاد(کتاب طب کبیر) يكى از خوراكيهائى كه چشم نوزاد را آبى آسمانى مىنمايد كشف يا غورباغه دريائى است . شايد شنيده باشيد كه اين خوراك در اروپا بسيار قيمتى است مادرانيكه هنگام آبستنى از اين خوراك ميل نمايند چشم نوزادشان آبى آسمانى مىشود ، اين دستور براى ما ايرانيان مقدور نيست ، ولى مأيوس نباشيد ، تخم مرغ دوزرده هم اين خاصيت را دارد
ووی مگه میشه والا علم میگه رنگ چشم بچه و جنس مو و جنسیتش موقع لقاح بوسیله ژنها تعیین می شود
تو همون کتاب نوشته : پسر مىخواهيد يا دختر ؟ عده اى تصور مىكنند كه جنسيت جنين هنگام انعقاد يعنى لقاح نطفه با سلول ماده تعيين مىشود در صورتيكه اين طور نيست وجنين پس از انعقاد كاملا خنثى مىباشد ودر ماده دوم هورمون ها پيدا مىشوند وهر کدام ترشحاتشان زيادتر باشد جنسيت بسوى آن متمايل مىشود