2777
2789
عنوان

نی نی سه ماه و نیمه

164 بازدید | 14 پست

سلام خانما پسرمن سه ماه و نیمشه خیلی نق میزنه همش بهانه میگیره مخصوصا اگه جایی بریم هش گریه میکنه تو شلوغی که میره.از بوس و دست به دست شدن بدش میاد و گریه میکنه همش نگرانم که همینجوری بمونه کسی بچش اینجوری بوده؟خوب میشه؟

بله دخترمنم همسن بچه تون بود اینجوری بود الان نزدیک سه سالشه برای خودش خانمی شده

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکیشو دارم😁از وقتی یادمه فقط گریه الان ۲۳ماهشه خیلی خیلی بهتر شده اروم شده صبور باش میگذره من اگه برمیگشتم عقب سعی میکردم کمتر ببرمش جای شلوغ ساعت خوابش حتما بخوابونمش بد خلق نشه

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

هر بچه ای یجوریه.اونام ادمن خلق و  خوشون باهم فرق میکنه.وقتی دوس نداره باهاش اینکازارو نکن.یه شیش ماه دندون سر جگرت بذار بعدش بهتر میشه

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
هر بچه ای یجوریه.اونام ادمن خلق و  خوشون باهم فرق میکنه.وقتی دوس نداره باهاش اینکازارو نکن.یه ش ...

من که بزور نمیدمش به کسی خوب وقتی جایی میریم همه میخوان بغلش کنن اونم عصبی میشه

من که بزور نمیدمش به کسی خوب وقتی جایی میریم همه میخوان بغلش کنن اونم عصبی میشه

نبرش.الان یکم واسه ععادت دادنش به شلوغی زوده

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!

عین خودم بی عرضه ای.من دخترم پنج ماهش بود یبار با خودمون بردمش مغازه,مغازه داره برداشت بوسیدش.عرضه نکردم بگم نکن.فقط تا خونه خودمو خورذم.درصورتیکه مادر باید واسه بچش ماده شیر باشه