اول عدس رومیشورین ومیذارین 20دیقه باشعله متوسط بپزه بعدبیس دیقه بلغورواضافه میکنین یه ربع هم باهم بپزن، بعدیه ربع کلم برگ ومربع خردمیکنی اندازه دوبندانگشت وهمراه هویج مربع خردشده میریزین باعدس وبلغوربپزه اونم یه ربع بجوشه کافیه بعدیه ربع برنج آشومیریزی بعدده دیقه هم سبزی (تره گشنیز ترخون واسفناج) رومیریزی همراه مقداری نمک البته نمک زیادنباشه چون بعض کشکاشورن سبزی هم حدود35الی 40دیقه توآش بپزه آش بایدیه حلیمی بندازه درآخرنخودولوبیاچیتی پخته شده روبریز توش یه نصف لیوان هم رشته آشی بنداز بعدده دیقه خاموش کن وحدود20 دیقه درشوبذار عالی میشه😋😋
نکته.. ترخون خیلی خوشمزش میکنه
2.نمک زیادنزنید
3.برنج آشی بایدحلیم بندازه
4.کشک محلی بهتره استفاده کنین نه ازمال سوپرمارکتی که توشیشه هاهستن
5.نخودولوبیااگه ازقبل پخته شده درآخرمیریزیم امااگه نپخته نخودولوبیای ازقبل خیس خورده روقبل عدس میذاریم حدود. یک ونیم ساعت بپزه بعدباقی موادودونه دونه میریزیم که بپزن
نوش جان