2777
2789

سلام خانوما کی بلده ازمایشم و تفسیر کنه 

راستی تو ان تی تو سونو من اینقدر اصرار کردم گفت احتمالا دختره الان این نوشته پسره به نظرتون کدوم درسته 

جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿   تیکر تولد پسرم 💙
صدرصد این درست میگه جنسیتو ریسکتم کمه خوبه 

ممنون عزیزم پس برم خرید دیگه

جانانِ من پسرکم با تو دانستم معنای مادر بودن را هر نفست برای من نبض زندگی است خانه ام از تو روشن است و دلم از نگاه تو پر امید💙🧿   تیکر تولد پسرم 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره چون از رو کروموزوم ها میگن جنسیتو مبارکه به سلامتی بیاد بغلتون😘

ممنون عزیزم 😍

هفته چند آزمایش سل فری دادین؟

۱۲ هفته و ۳ روزم بود

کجا انجام دادین؟ من رفتم ازمایشگاه نجم آبادی کریم نزاد توی میدون صنعت و بهد هز ۴ هفته به من‌گفتن که ...

کی انجام اادی؟ من ازمایشگاه سعید تو پاسداران

کی انجام اادی؟ من ازمایشگاه سعید تو پاسداران

سلام عزیزم ایشالا که نی نیت سالم و خوشگل بیاد بغلت.خداروشکر که سالمه و جنسیتم میگن با این روش قطعیه‌.ببخشید جواب چند روزه اومد ؟ و کدوم کشور فرستادن؟

خدایا بی نهایت شکرت  مادران و منتظران عزیز که همیشه دعام کردین دستتونو میبوسم بازم التماس دعا دارم
کجا انجام دادین؟ من رفتم ازمایشگاه نجم آبادی کریم نزاد توی میدون صنعت و بهد هز ۴ هفته به من‌گفتن که ...

سلام عزیزم ایشالا که نی نیتون سالمه.دیگه تکرار نکردین شما آزمایشو؟

خدایا بی نهایت شکرت  مادران و منتظران عزیز که همیشه دعام کردین دستتونو میبوسم بازم التماس دعا دارم
سلام عزیزم ایشالا که نی نیت سالم و خوشگل بیاد بغلت.خداروشکر که سالمه و جنسیتم میگن با این روش قطعیه‌ ...

سلام گلم ممنون جواب ۱۸ روزه اومد گلم کره جنوبی فرستادن 

سلام گلم ممنون جواب ۱۸ روزه اومد گلم کره جنوبی فرستادن 

آهان بسلامتی ایشالا.از همون اول گفته بودن ۱۸ روز طول میکشه؟به ما گفتن نهایتا ۱۰ روزه یعنی دیرتر میاد؟

آهان بسلامتی ایشالا.از همون اول گفته بودن ۱۸ روز طول میکشه؟به ما گفتن نهایتا ۱۰ روزه یعنی دیرتر میاد ...

من اونروزی که ازمایش دادم تو برگش بهم تاریخ زد داد امروزم زنگ زدم اماده بود شما چند هفته انجام دادی ؟ کجا؟ چقدر شد؟