2777
2789

برو سبزی فروشی بگو سبزی قرمه میخام میده فقط ما خوزستانیا توش شوید هم میریزیم ک باعث میشه هم فوق العاده خوش طعم بشه هم روغن سبز روش بیوفته

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو سبزی فروشی بگو سبزی قرمه میخام میده فقط ما خوزستانیا توش شوید هم میریزیم ک باعث میشه هم فوق العا ...

روغن سبز یا سیاه 😅

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه
 سبز سیاه ک گریس ماشینه    

واااااا

عزیزم من خودم خوزستانیم .فکر کنم هم میدونی که سبزی رامهرمز معروفه ...من روغن روی قورمه ام سیاه میشه  .در همسایه هم همش میگن چطور درست میکنی که اینقد خوش رنگ وخوش طعمه 

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه
واااااا عزیزم من خودم خوزستانیم .فکر کنم هم میدونی که سبزی رامهرمز معروفه ...من روغن روی قورمه ام س ...

نمیدونم سیاهه سیاه نیست  ب سبز میخوره منظورمه وایسا عکس بدم بهتون  

هر کی دوسداره لاغر بشه   و بسی خوشکلو خوش اندام بشه  یه سر به تاپیکم بزنه   و مطالبو بخونه لینک = آدرس تاپیکم

سبزی که میگم نمیدونم دقیقا چند وعده میشه ولی من اصولا زیاد میگیرم که بسته بندی کنم بزارم فریزر

حالا حدودی بهت میگم

جعفری ۷الی ۸دسته

تره ۵دسته

گشنیز ۳دسته

شنبلیله ۲دسته

اسفناج ۱دسته

بعد  میشورم و خُرد میکنم و دو تا پیاز توش رنده میکنم و بعد سرخش میکنم میتونی توش دو تا دسته پیازچه هم بریزی من که هر وقت درست میکنم همه انگشتاشونو میخورن بوی قرمه سبزیمم همه جا پخش میشه.