2777
2789
عنوان

مسافرت بدون شوهر

589 بازدید | 61 پست

اقا من خانوادم همش ميگن بريم مسافرت اما چون نامحرميم با نامزدم نميتونيم اونم ببريم

از طرفي نامزدم رو اين قضيه حساس شده كه نبايد تنها بدون من بري بابامم ميگه بايد بياي بريم گير كردم

نميدونم چكاري درسته چكاري غلط

تا اونجایی ک من اطلاع دارم  وقتی نامحرمی ن نامزد ب حساب میاد ن شوهر😐😑

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

فعلا دختر باباتی.همینو ب شوهرتم بگو

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بذار قانونا شوهرت بشه بعد راجع به زندگی خانوادگی و رفت و آمدت نظر بده.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

خب سعي كنيد مسلامت اميز حلش كنيد 

ولي اگه نشد بايد با خانوادتون بريد 

الان نامزدتون نميتونه برو نرو بكنه 

فعلا دختر خونه ايد 

شما حق ندارید از طرف مقابلتون انتظار داشته باشید که گذشته نداشته باشه  ... ‏اما این حق رو دارید که وقتی باشماست گذشته رو تموم کرده باشه