2777
2789
وایییییی خوشبحالتون😜😜😜😜😜 به جای منم شنا کن

جوووووون آفرین متوجه شدی😀😍😂

چشم حتما😍😍

وای نشستم تا شوهرم بیاد ک بررررررریم😍😍😍

بابام اینا از ساعت8رفتن😑😂

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم چی داریم ولی تو میتونی کتلت یا شامی کباب بزاری یا همون سیب زمینی رو رنده کنی وهمونو به هم بچسبونی بپزی با مرغ پفکی که سریع اماده میشه طرز تهیه ش . سینه مرغ و ابپز کن بعد ریش ریشش کن بریز تو کاسه با سس مایونز هم بزن اگر پنیر خامه ای بزنی هم خوبه برای چسبندگیش البته سس حتما باید باشه بعد تو دستت گرد کن بزن تو تخم مرغی که حل کردی بعد تو ارد سوخاری بعد سرخش کن زمان بر نبست اصلا

خوش یه حالت. عاشق سوپ هستم. شوهرم لب نمی زنه.به هیچ سوپ و آشی دلم خیلی سوپ خواست. گاهی اوقات می ...

منم خیلی دوست دارم انواع سوپ میپزم همیشه الانم جات خالی بیا باهم بخوریم

عاشق زندگیمم عاشق شوهرم فقط جای یه نی نی تو زندگیمون خالیه برام دعا کنید خدا هرچه زودتر بهم بده
ای جان خوش گذشت؟ همیشه به خوشی عزیزم

عاااااااااااااااااالی عااااااااااااالی بود واقعا خوش گذشت تا ساعت8 به زور از آب بیرونمون آوردن😕😂😂😂😂

💕💜😎والا الان خوشکل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕کانال پراز نمدی های خوشکل من@namadigolgoli