2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم. اعتراف میکنم خریدمش. به شدت اعصابم خورد بود. که با اینکه دو دل بودم بازم خریدم. خوب دیگه ...

مبارکش باشه😍

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....

ناراحت نشی ولی دخترونه ست 

لباس پسر باید کاملا مناسب یه مرد باشه درسته بچه س ولی پسرا از بچگی راه و روش معرفت و مردونگی رو یاد میگیرن البته شاید من زیاد رو این موضوع حساسم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ناراحت نشی ولی دخترونه ست  لباس پسر باید کاملا مناسب یه مرد باشه درسته بچه س ولی پسرا از بچگی ...

به نظر من نبايد خيلي روي رنگ تعصب داشت مخصوصا الان كه بچه هستن 

يعني نبايد يه كليشه براي بچه ها ايجاد كنيم كه چون تو پسري پس نبايد وسايل صورتي داشته باشي يا چون تو دختري بايد همه چيزات صورتي باشه اگه مثلا آبي باشه پسرونه ميشه 

اين چيزا خلاقيت بچه رو ميگيره ازش. يا مثلا اسباب بازي بچه چي باشه مثلا دختري كه دوست داره ماشين بازي كنه ميگن نه بايد عروسك داشته باشي پسر بچه اگه عروسك بازي كنه اونوقت خنده داره برا همه بايد حتما تفنگ بازي و ماشين بازي كنه مثلا فوتبال فقط بازي پسراس

ببخشيد شما رو منشن كردم چون به معرفت و مردونگي پسرا اشاره كردي برام تعجب داشت كه واقعا رنگ كفش چقدر ميتونه معرفت و مردونگي ياد بده؟؟؟؟؟؟!!! 

به نظر من نبايد خيلي روي رنگ تعصب داشت مخصوصا الان كه بچه هستن  يعني نبايد يه كليشه براي بچه ه ...

عزیزم گفتم از روی حساسیت زیاد خودمه

به هرحال هرکی یه نظری داره

منم‌نظر خودمو گفتم

پسر میتونه صورتی بپوشه ولی یه مدل مردونه

این کفش به نظرم البته فقط نظر شخصی خودم دخترونه هست بیشتر به خاطر ترکیب این دوتا رنگی که داره با ترکیب با مدلش

بازم میگم نظر شخصی منه

در رابطه با لباس هم بگم شخصی رو میشناسم که مادرش از بچگی به این چیزا بها نداد فکر میکرد تاثیر نداره الان نزدزک سی سالشه لباس پوشیدنش نامناسب و شبیه دختراست هم از روانی روش تاثیر داشت چون اخلاقش هم شبیه دخترا شد و البته من شبیه این دور برم زیاد میشناسم و حرفی که زدم به تجربه ای که دارم از دور برم بود

البته خواهرم بازم نظر شخصی منه هرکی یه نظری داره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم