2777
2789
عنوان

ميشه بياين كمكم كنيد😭

141 بازدید | 18 پست

نامزدم خيلي دوسم داشت هروقتي كه دعوامون ميشد ميومد نازمو ميكشيد حتي يه وقتايي من با يه لحن تندو بد ميگفتم منو بذار خونه ديگه نميخوامت اما سريع بحثو عوض ميكرد و ميگفت اين بچه بازيهرو در نيار،يه مدت من اصرار كه مابه درد هم نميخوريمو بريم پيش مشاور(ولي ته دلم اين نبود)اما ميگفت اين حرفا چيه من ولت نميكنمو از اين صحبتا

چند روز پيش يه دعواي بدي كرديم اينقد به همديگه و خانوادهامون بي احترامي كرديم اخرش من مثل هميشه گفتم منو بذار خونه گفت بله كه ميذارمت پاشو گذاشت رو گازو كل مسير ميگفت داغونم كردي و از اين حرفا و من سكوت كرده بودم اما نزيكه خونه كه شديم سريع راه و برگردوندو گفت من خونه نميذارمت بعدش اروم شد و منو اروم كرد مثل هميشه

اما الان چندروزيه گذشته همش بهونه ميگيره ديگه مثل قبل بغلم نميكنه كلا حس ميكنم سرد شده امشب كلي پيشش گريه كردم و گفتم ببخشيد اما ميگه تو اقتدار منو پايين بردي منو خرد كردي به من هر حرفيو مزنيو..بايد بريم پيش مشاور

بعد ميگه خريد نرو ببينيم تكليفمون چي ميشه بعد من كه گفتم باشه و ناراحت شدم سريع دوباره نازمو كشيد و گفت ناراحت نباش

نميدونم چشه،ميخواد منو اذيت كنه ببينه چقد دوسش دارم يا واقعا گيج شده

ميشه كمكم كنيد

عزیزم کارت خعلی بده من همین کارو با شوهرم‌میکردم..ک‌گریه میکرد..شبا ک نگاش میکنم میخام سکته کنم ک اینجور کردم باش..مرد تای حدی میتونه تحمل کنه .مرد فقط اخلاق خوب دوستداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اون دوستت داره ولی سعی نکین نزدیک ب مراسمتون دعوا اوج بگیره چون هردو الان تو استرسید و موقع دعوا همه چی نثار هم میکنین ،سعی کن تو بیشتر صبوری کنی محبت کنی و باهم ایم روزای سختو رد کنید مدام پیام محبت امیز بهش بده همیشه منتظر نباش اون ابراز کنه 

اگه لایق محبته پس کم نذار براش 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

ببخشید عزیزم اما لوس بازی در نیار،مردا تا ی حدی میتونن ناز بکشن،ی جوری رفتار نکن انگار فقط تو بودی براش،ی جوری رفتار کن ک بدونه عاشقشی و باهاش مهربون باش،معلومه خیلی دوست داره قدرشو بدون

خیلی باید مراقب باشین موقع دعوا روتون ب هم باز نشه ... رابطه ای ک احترام توش نیست ب هیچ دردی نمیخوره ... دعوا هم حد و حدودی داره نباید پاتو از خط قرمزا فراتر بزاری ... خانواده هرکسی خط قرمزشه 

دلخوش به جمع کردن یک مشت آرزو...💔

مردی که دوست داره در مقابل اذیتات واکنشی نشون نمیده .اما بعضی وقتا تحملش تموم میشه و کارات براش عادی میشه تروخدا سردش نکن .خودتو کاراتو عادی نکن براش.من تجربه کردم خرابیه بدیو بجا میذاره

بخدا اشتباه نکن هنو ازدواج نکردی کامل ینی رابطه رو میگم..من بعد از رابطه فهمیدم شوهررینی جی..و ج احساسی میتونه ادم بش داشت باشه و ج محبت داره بت..ن بخاطر رابطه کلی یکی میشین...من شوهرم میگ بزو خونه بابات بمون ای روزا اخرا رو واسه زایمان اما میگم نه..دلم‌نمیاد

خیلی باید مراقب باشین موقع دعوا روتون ب هم باز نشه ... رابطه ای ک احترام توش نیست ب هیچ دردی نمیخوره ...

هميشه من تو دعواها دهنمو باز ميكنم همه چي ميگم اونم ميگهه اما كمتر،من بعدش يادم ميره ولي اون يادش ميمونه انگاري كه كلا حيايي برامون نموده به قول خودش هرچيزي كه ١٠ سال ديگه قرار بود بهم بگيمو الان گفتيم خلي اعصابم خورده از خودم بدم مياد

[QUOTE=66973061]ببخشید عزیزم اما لوس بازی در نیار،مردا تا ی حدی میتونن ناز بکشن،ی جوری رفتار نکن انگار فقط تو بودی ب ...[/QUOTE

مشغله كاريشم بالاس دايما ميگه خيلي گرونيه كار نيستو از اين حرفا

حس ميكنم كلا پشيمون شده😭😭😭