2777
2789
عنوان

خانم هایی که بچه شیر می دن.. لطفا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 32 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو حموم زیر آب گرم ماساژ بده. بدوش تا خالی بشه. من که شب ها رو تخت نمیخوابم. با بچه رو زمین میخوابم ...

من بچمو جدا می خوابونم.. ولی دیشب هر بار رفتم شیرش بدم با یه طرف دادم.. خیلی بد شد.. فک کنم به قول شما گره شده

Big ups
من بچمو جدا می خوابونم.. ولی دیشب هر بار رفتم شیرش بدم با یه طرف دادم.. خیلی بد شد.. فک کنم به قول ش ...

چطور جدا میخوابه؟؟؟؟ پسر من 9 ماهشه. اگه رو تخت باشیم سه تایی با هم میخوابیم. اصلا نمیتونم تصور کنم تو اتاق خودش تک و تنها بذارم بخوابه

۱. اگه میتونی برو حمام زیر آبگرم ماساژ بده شیر سفت شده روان میشه ۲. حوله گرم کن بزار روش  ۳. ...

دارم همین کارو می کنم.. کیسه ی آب گرم .. و حموم رفتم صبح .. ولی کیسه رو تازه شروع کردم.. ماساژ خیلی دادم .. سفت فشارش می دم ولی هنوز خوب نشده.. یه قسمت بالا نزدیک زیر بغلمه.. یعنی می شه عفونت کرده باشه یه شبه؟ دیشب اصلا مشکلی نداشتم

Big ups
اره منم اینجوریم ماه پیش هم اینجوری شدم دوسه روز دردو داره من تب ولرز خیلی میکنم اینجوری شدنی خوب می ...

واقعا ؟ شمام یه جاییش مثلا سه چهار سانت سفت شده بود؟

Big ups
چطور جدا میخوابه؟؟؟؟ پسر من 9 ماهشه. اگه رو تخت باشیم سه تایی با هم میخوابیم. اصلا نمیتونم تصور کنم ...

بچم چهار ماهشه..از وقتی دنیا اومد توی هال می خوابونمش هنوز اتاقش نذاشتم.. خودمونم می ریم اتاق خودمون.. عادت کردم

Big ups
بچم چهار ماهشه..از وقتی دنیا اومد توی هال می خوابونمش هنوز اتاقش نذاشتم.. خودمونم می ریم اتاق خودمون ...

خب پس هنوز به چهار دست و پا رفتن نیفتاده.... پسر من اگه کنارش نباشم تو خواب غلت میزنه و میره اون طرف خونه. بعضی وقت هم چشم باز میکنه سریع میشینه و چهار و دست و پا شروع به رفتن. به هیچ عنوان نمیتونم ولش کنم. تخت خودش هم نرده محافظ داره اما بیدار میشه نرده رو میگیره می ایسته و چند بار هم کله اش بین نرده ها گیر کرده. به هیچ وجه تنها نمیخوابونمش

خب پس هنوز به چهار دست و پا رفتن نیفتاده.... پسر من اگه کنارش نباشم تو خواب غلت میزنه و میره اون طرف ...

عزیزم..چه سخته

نه من توی هال روی زمین می خوابونم دفعلا.. تا مطمین نشدم از تخت نمیفته نمی ذارمش توی اتاقش.. تازه می خوام راحت تر صداشو بشنوم، توی اتاقش نمی شنوم.. 

فک کنم راه بیفته کارم مثل شما سخت تر بشه.. باید محیطو براش امن کنم بعدا

Big ups
دارم همین کارو می کنم.. کیسه ی آب گرم .. و حموم رفتم صبح .. ولی کیسه رو تازه شروع کردم.. ماساژ خیلی ...

نه عزیزم احتمال عفونت کمه 

بازم ماساژ و کیسه آبگرم رو ادامه بده

و حتتتما بده کوچولوتون مک بزنه شیر جریان پیدا کنه تو رگهای شیری 

و اینکه سینت رو فشار بده اینجوری که کف دستت بزار رو سفتی فشار بده رو به جلو به سمت نوک سینت و بزار شیر بریزه اشکال نداره 

من با این روش هم خوب جواب گرفتم

« خدایا شکرت »
نه عزیزم احتمال عفونت کمه  بازم ماساژ و کیسه آبگرم رو ادامه بده  و حتتتما بده کوچولوتون ...

ممنون عزیزم.. از صبح دارم اشک می ریزم که نکنه سرطان گرفته باشم یه شبه..یعنی می شه؟ اونا که سرطان سینه می گیرن یه شبه اینطوری می شن؟

Big ups
ممنون عزیزم.. از صبح دارم اشک می ریزم که نکنه سرطان گرفته باشم یه شبه..یعنی می شه؟ اونا که سرطان سین ...

ببخشید اما واقعا خندیدم 😁

سرطان؟ مگه الکیه 

نه فقط شیر جمع شده و اینم کاملا طبیعیه و برای همه مامانهای پیش میاد

فرزندت چند وقتشه؟؟؟

احتمالا هنوز نوزاده چون اوایل شیر تولید میشه اما فک اونا جون نداره مک بزنه شیر اضافی جمع میشه بخاطر همین میگن با دست یا شیر دوش شیر اضافی رو خالی کنید از سینتون تا سفت نشه

« خدایا شکرت »
ممنون عزیزم.. از صبح دارم اشک می ریزم که نکنه سرطان گرفته باشم یه شبه..یعنی می شه؟ اونا که سرطان سین ...

نه،ربطی به سرطان نداره. سرطان،سالها طول میکشه. هیچ کسی یک شبه سرطان نمیگیره

ببخشید اما واقعا خندیدم 😁 سرطان؟ مگه الکیه  نه فقط شیر جمع شده و اینم کاملا طبیعیه و برای هم ...

4 ماهشه..

دیشب اتفاقا زیر بغلمو چک کردم سفتم فشار دادم طوری که درد گرفت ولی چیزی نبود .. صبحش اینطوری شدم بالای سینم

ممنونم گلم.. خیالمو راحت کردی

Big ups