2777
2789

دیشب از شب تا صبح هر وقت بچم شیر می خواست از یه طرف دادم.. صبح که بیدار شدم سمت دیگم که شیر نداده بودم باهاش  یه قسمتش نزدیک زیر بغلم سفت شده و دستش می ذارم درد می کنه.. 

به نظرتون چی کار کنم ؟

Big ups

اون سینه ای که پر هست رو بده بخوره زیاد تا خالی بشه وگرنه باعث عفونت میشه و اذیتت میکنه

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اشتباه کردی دیگه باید هر دفعه سینتو عوض کنی 

دوسه بار ازهمون سینه به نوزادت شیر بده تا خالی شه درست میشه عزیرم نگران نباش

تا حالا یه کتاب رو دوبار خوندی؟؟؟؟؟؟؟؟داستان تغییر کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

همون سینه که سفت شده رو با اب ولرم ماساژ بده و بده بچت شیرشو بخوره تا خوب بشه و از سفتی دربیاد و سعی کن به صورت متعادل دوتا سینه رو بهش بدی تا اذیت نشی

نی نی یار عزیز لطفا شئونات اسلامی برای عکسای پروفایل رو رعایت کن با تشکر 😂نی نی یار لطفا بهم پیام بده کارت دارم.۴ تا کاربری زیر خاکی دارم میخام وصلش بشن به کدوم نی نی یار باید پناه ببرم 

نگران نباش بده کوچولوت سینه ات رو کامل تخلیه کنه خوب میشی، منم وقتی پسرم ده ماهه بود واسه عمل جراحیش بهش شیر ندادم سینه هام متورم و دردناک شده بود تا پسرم شیرمو خورد دردش خوب شد

من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
از صبح دارم بهش می دم ولی هنوز خوب نشده..

با دست ماساژش بده عیب نداره بازم بده بخوره خوب میشه انشاالله نگران نباش

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !