2777
2789
عنوان

یبوست😭

| مشاهده متن کامل بحث + 471 بازدید | 59 پست
آلو بخارا خیس کن ناشتا بخور اگه دیگه هیچی جواب نداد شربت منیزیم بخور دکتر ب من گفت منعی نداره تو با ...

وای برم بخرم

نابود شدم باورتون نمیشه

میترسم دیگه هموروئیدم بگیرم

نیازمند معجزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طالبی بخورعالیه عالی

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️

اره الوزیاددبخور 

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !

راستی میشه یه عالمه الو بخارابریزی توخورش بخوری 

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !

اگه چند روزه اجابت مزاج نداری

برو دکتر

یه امپول میدا راحت دفع میکنی

اگه به دکتر بگی هم

بهت میگه برا نی نی ضرر داره یا نه

پیاده روی داسته باس

سبوس گندوم استفاده کن

با هر قاشق غذا

یه قاشق سالاد

با سالاد روغن زیتون

انجیر خشک هر روز ۵ تا بخیسون صب ناشتا بخور

اب زیاد بخور

میوه و سبزیجات حبوبات

هرروز صبح ناشتا خاکشیر باعسل وآب ولرم شربت کن بخور

باورت میشه من خاکشیرخوردم اینجوری شدم😑

کاملترین و ارزون ترین پاورپوینتارو از فروشگاه زیر دانلود کنیدhttp://fan.sellfile.ir حتما یه سربزنید و قیمتارو مقایسه کنید❤پاورپوینتای درخواستی فقط و فقط دوتومن طراحی میشه مهم نیس صفحش چقد باشه.همه ی پاورپوینتا دارای تصاویر ودرصورت نیاز رسانه های دیگر هستن.واقعا برای طراحیشون وقت گذاشته شده وازبهترین مطالب استفاده شده.طراحی ظاهریشم خیلی عالیه مطمئنم مورد پسند دانشجوهای عزیزمون هست❤💜
وای برم بخرم نابود شدم باورتون نمیشه میترسم دیگه هموروئیدم بگیرم

اگه باردار شده باشی هورمون پروژسترون باعث یبوستته. من نابود شدم اوایل بارداری.این شربته نجاتم داد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
شیاف بزار آب زیاد بخور ن فقط الان همیشه آب زیاد بخور

شیاف قبلا دکتر بهم داده ولی الان چون تو اقدامم ترسیدم استفاده کنم

ابم زیاد میخورماولی نمیدونم چم شده

نیازمند معجزه
بسکه این مدت پول دکتر دادم دیگه دلم واسه شوهرم میسوزه که بگم پول بده

خب گلاب زیاد استفاده کن 

ماست و لبنیات کم 

اگر ماست یا دوغ خواستی بخوری بهشون گل محمدی آسیاب شده اضاف کن

شیرینی جات کم بخور 

آش و... غذاهایی ک حبوبات دارن کم بخور 

فست فود به هیچ وجه نخور و همیطور سوسیس و کالباس و همبرگر 

برنج رو حتما توش سبزی (شویدی و...) باشه و بخور یعنی سفید نباشه