یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیشه, باید دسترسی به خط داشته باشید نسخه تحت ویندوزش روی کامپیوتر نصب کنید بعد کدی که میاد روی گوشی بردارید وارد کنید. از این به بعد تل گرام گوشی رو روی کامپیوتر هم دارید. همه پیامایی که رد و بدل میشه میتونید کنترل کنید
عاشق نشدی وگرنه میفهمیدی; پاییز بهاریست که عاشق شده است😍
گوشیو طرف چند دقیققه بدزد😆 و با شماره تلفنش یه تلگ رام نصب کن رو گوشی خودت کد میاد به گوشی اون کد و وارد کن و تلگ رامش نصب میشه رو گوشی تو و بعد پیامک رو از گوشی اون پاک کن نبینه و یه پیام هم میاد به تلگ رامش که اکانت جدید نصب شده اونو هم پاک کن
داره بهم خیانت میشه اما هیچ مدرکی ندارم و نمیتونم ثابت کنم.راهه دیگه ای نداره
دسترسی به گوشیش ندارید به هیچ صورت؟ فقط اسی که میاد بردارید تمومه. نصب کنید روی کامپیوتر شماره رو وارد کنید منتظر اس بمونید شاید اصلا نفهمه واسه چه منظوریه. ازش بگیرید. البته شر نشه. ببخشید سوء ظن خوب نیست رابطتون بدتر نکنه
عاشق نشدی وگرنه میفهمیدی; پاییز بهاریست که عاشق شده است😍