2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس

213 بازدید | 10 پست

سلام.

دوستان کسی هست تونسته باشه از صفر اعتماد به نفس خودشو بدست بیاره؟ از حس نفرت از خودش به عشق ورزیدن به خودش رسیده باشه؟

من خیلی دارم اذیت میشم. حس خوبی به خودم ندارم و میدونم همینم رو حس بقیه به من اثر داره و بقیه هم حس خوبی به من نخواهند داشت. کسی تونسته خودش رو از این حس نجات بده یا مشاور کمکش کرده باشه؟

توانایی ها و استعدادهاتونو بنویسید و  مدام ب خودتون یادآوری شون کنید

کتاب زیاد بخونید

جلوی آینه تمرین خوب صحبت کردن کنید

مرتب و هماهنگ و اتو شده لباس بپوشید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اول از همه صبح که بیدار میشی به خودت برس، واسه خودت آرایش کن، موهاتو مدل بده

لباس قشنگ بپوش

همیشه تمیز و مرتب باش حتی تو خونه

تو آیینه به خودت بگو وای من چقدر خوشگل و دوست داشتین هستم....

دستمو ول نکن🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی چه موضوعی حس بدی نسبت به خودت داری؟

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

اول از همه صبح که بیدار میشی به خودت برس، واسه خودت آرایش کن، موهاتو مدل بده لباس قشنگ بپوش همیشه ...

اره صبح زود پاشدن خیلی انرژی خوبی به ادم میده  

ورزش کردن  و کلاسای مختلف برو توتنایی هات رو بیش تر کن  دنبال علاقه ات برو  

تمیز باش  کتاب زیاد بخون  معلوماتت بره بالا  

اداب معاشرتت رو بیش تر کن کتاب درباره اش بخون 

تو همه چی

اطرفیان خیلی تاثیر دارن توی بالا رفتن اعتمتد به نفس یا پایین اومدنش 

آدمایی که مثبت نگرن و فقط چیزای قشنگ رو میبینن باعث میشن اعتماد به نفست بالا بره باهاشون بیشتر در ارتباط باش 

برعکس آدمایی که ایراد میگیرن ازت یه گوشت بشه در یه گوشت دروازه 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

اطرفیان خیلی تاثیر دارن توی بالا رفتن اعتمتد به نفس یا پایین اومدنش  آدمایی که مثبت نگرن ...

اطرافیان من هیچ وقت جوری رفتار نکردن که فکر کنم ارزشمندم. یا مقایسه شدم یا سرکوفت خوردم...

من نمیتونم اطرافیانم رو عوض کنم و نمیتونم هم ازشون دور بشم. باید باهاشون زندگی کنم. اما میخوام از خودم بدم نیاد. هر وقت یکی بهم نگاه میکنه عصبی نشم، از صدام و حرف زدنم بدم نیاد، دلم میخواد فکر و نظر مردم برام مهم نباشه... 

اطرافیان من هیچ وقت جوری رفتار نکردن که فکر کنم ارزشمندم. یا مقایسه شدم یا سرکوفت خوردم... من نمیتو ...

میدونم چی میگی

خودم هم با این جور افراد بودم که فقط نقاط ضعفم رو میبینن 

و دیدم افرادی که اعتماد به نفس بالایی دارن اکثرا اطرافیانشون باعث این حس در درونشون شدن در صورتی که واقعا خاص نبودن

خودت وقتی میفهمی که اونا فقط میکوبندت پس بدون همش الکیه و با خودت مهربون تر باش سعی کن کارایی کن که باعث تفتخار بشی حداقل برای خودت 

مثلا اگه به درس اهمیت میدی توی درست بهترین باش  

اگه کارای هنری و آشپزی و اینا توی اون پیشرفت کن 

سعی کن انقد نقاط ضعف خودت رو تلقین نکنی 

سعی کن حرفاشون رو نشنیده بگیری 

مثلا یه نفر همش به من میگفت وای چقد موهات کمه داری کچل میشی بعد وقتی میرفتم آرایشگاه خانومه میگفت وای چه موهای پرپشتی داری گرچه من به خاطر حرفای اون آدم هنوز حس کچلی دارم 😅 

میدونم شعار هس که بگم حرفاشون رو نادیده بگیر ولی سعی کن بشه وگرنه نابودت میکنه حرفاشون 

خودم واقعا اعتماد به نفسم در مقابل یه سری افراد پایینه