2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالاخره اخرش ما نفهمیدیم این داستانش چیه یعنی تخمک و اسپرم شما رو میبرن تو رحم اجاره ای یا تخمکم واس ...

عزیزم  جنین آماده رو می زارن تو رحم کس دیگه در قبال ش پول میدن

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
کاشکی یکی بود انجام داده باشه بیاد بگه چطوریه

عزیزم یکی باید باشه یک سزارین کرده باشه ولی طبیعی هر چند تا اشکال نداره بچه شیر خوار مادر نباشه می ره آزمایش سونا دکتر اوکی بده میری محضر قرداد جنین انتقال پول هم توافقی 

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
عزیزم یکی باید باشه یک سزارین کرده باشه ولی طبیعی هر چند تا اشکال نداره بچه شیر خوار مادر نباشه می ر ...

یعنی چقدر بدبختی پولم نداریم .من تازه بچمو از دست دادم خدا نمیدونم چرا با من ازنکارو کرد 

با استراحت مطلق و سرکلاژ کردن مشکلتون حا نمیشه ؟

کردم سرکلاژ شیرودکار سرم ای وی ای جی لنفوسیت تراپی استراحت مطلق شیب ....هر کاری بگی کردم تا ۱۹ هفته رفت دیشب مرخص شدم ..... کورتاژ شوم دکتره گفت برو رحم اجاره کن دیگه راهی ندارم دلم میخواد بمیرم زندگیم خراب شد 

[QUOTE=66926255]خب چطوریه ؟[/QUOTE]

چيش چطوريه عزيزم؟

هزينه اش رو نميدونم 

ولي اينا تخمك خودشو شوهرشو بارور كردن گذاشتن توي رحم كس ديگه معمولا هم اون خانومي كه رحم اجاره ميده رو با شرايطي انتخاب ميكنن كه يكيش اينه كه شباهت بيشتري به خودتون بايد داشته باشه از نظر ظاهري و بعد اينكه فكر ميكنم براي اون خانوم يك پرستار هم ميگيرن اينارو من شنيدم دقيق نميدونم