2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه جای اصلیش تو گلدونه سم دیازینون بگیر بزن که بره البته باید چند بار تکرار کنی چون اینا لارو دارن و چند وقت یه بار یه سری جدید متولد میشن تا زمان نتیجه هم تو هپنه نگه ندار برا گوش خطرناکه

بخاطر همین چیزا هیچوقت سمت خرید گل نمیرم ...از حشرات بیزارم😣😣😣😣

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

عزیزم بهترین و غیر شیمیایی ترین راه برای کشتن افات و حشرات داخل گلدون اب تنباکوئه 

تنباکو خانسار یا همون تنباکو سنتی هارو بزار تو اب نیمه گرم یک روز خیس بخوره بعد تنباکو رو از تو ای در بیار و فشار لده که اب داخل تنباکو هم کامل تخلیه بشه بعد اون اب و با اسپری به خود گیا بزن و روی خاک گیاه اسپری کن 

کل حشرات و افات و میسوزونه و شیمیایی هم نیست که برای خودتون ضرر داشته باشه 

. خدایا اگر بنده مطیعی نیستم دوستانی دارم که به ذکرت مشغولند، به نعمت وجودشان و احترام مناجاتشان و دل پاکشان به ما نظر کن................... خدایا منو لایق مادر شدن کن قول میدم بهترین مامانه دنیا بشم ........خدایا دوستام یادت نره اونا هم چشم به رحمت و مهربونیت دارن ارزوهاشونو براورده کن ( امین)