2777
2789

سلام دوستان

من 7مرداد تو بیمارستان با قرص سقط کردم جنین 15هفته بود کلی خونریزی کردم وپرستار وماما با دست کلی لخته از رحمم خارج کردن روز بعد تو خود بیمارستان سونو کردن وگفتن مشکلی نیست ومرخصم کردن تا 1هفته خونریزی در حد پریود داشتم ولی بعدش لکه بینی شروع شد دستشویی که میرم چنتا قطره قهوه ای پررنگ میفته وقتی هم سردی مثل هندونه لبنیات انجیر و...میخورم دل وکمرم خیلی درد میگیره تا کی باید صبر کنم که قطع بشه کی پریود میشم؟؟؟؟؟

خدایا شکر 

سلام. عزیزم منم تجربه سقط داشتم. مدتی سردی زیاد نخور تا رحمت جمع و جور بشه. در مقابل، تخم مرغ محلی بخر، چند صبح زرده ش رو با یه لیوان شیر و یه کم پودر هل و شکر میکس کن و بخور. کاچی هم چند بار بخور چون مواد داخلش رحمت ور جمع و جور میکنه. من بعد از یک ماه رحمم به سایز قبلی برگشت و دکتر خیلی راضی بود.

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام. عزیزم منم تجربه سقط داشتم. مدتی سردی زیاد نخور تا رحمت جمع و جور بشه. در مقابل، تخم مرغ محلی ب ...

سلام گلم تا چه مدت لکه بینی داشتی؟؟من سردی بخورم دل وکمرم درد میگیره به خصوص شیر ولبنیات امروزصبح یه قرص اسید فولیک خوردم زیردل وکمرم الان خیلی درد میکنه 

خدایا شکر 
سلام گلم تا چه مدت لکه بینی داشتی؟؟من سردی بخورم دل وکمرم درد میگیره به خصوص شیر ولبنیات امروزصبح یه ...

من تا ده تا روز داشتم وگفتن تا دو سه هفته لکه بینی عجیب نیست. فقط اگه درد شدید یا خونریزی بد داشتید برید دکتر. سردی رو من روزای اول به صفر رسوندم، یعنی سالاد تعطیل بود، ماست و شیر تعطیل مگه اون حالتی که گفتم، تازه بهم میگفتن می تونی بدون شیر درست کنی. نگران نباشید. فقط دوست گلم، یه نکته که هست پیاده روی برو  و از نظر بهداشتی خیلی حواست باشه تا عفونت نگیری. دم نوش اویشن هم خوب. رابطه جنسی هم بماند برای یه ماه بعدش اونم محافظت شده

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
ممنون عزیزم

به خودت برس. خواهش میکنم. میدونم روزای سختی داشتی

از همدردی وکمکت واقعا ممنونم عزیزم انشالله خدا به همه مامانایی که بچه میخان بچه سالم بده   &nb ...

ان شالله، خیلیییییییییی دلم نی نی میخواد. الهی روزی هم سالم و صالح باشه