من میخام زبان یادبگیرم خودم فکرم اینه که یه کتاب خوب واسه یادگیری کلمه ها بگیرم یکم که دایره لغاتم خوب شد بعد برم کلاس؟به نظرتون چطوره و لطفا اگه کتاب خوب میشناسین یا برنامه خوبی که بشه دانلود کرد ممنون میشم بگین
هیچ چیزی مثل فیلم و کتاب داستان نمیتونه کمکت کنه.البته اگه برای مکالمه بخوای.
کلاسم اگه جای خوب بری بدردت میخوره اگه ازین اموزشگاهای بیخود بری فقط پولتو دور ریختی.
من خصوصی میرفتم کتاب headwayخوندم عالی بود.اموزشگاهها شنیدم سفیر و کیش خوبن
حقیقت آیینهای بود که از آسمان به زمین افتاد و شکست، هر کس تکهایی از آن را برداشت خود را در آن دید، گمان کرد حقیقت نزد اوست، حال آنکه حقیقت نزد همگان است.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من راهنمای بودم مامانم ثبت نامم کرد کلاس زبان اولش یادمه دوست نداشتم میگفتم نمیرم نمیخوام برم😂بد دیگه علاقه پیدا کردم کم کم یه سی دی اموزشی بود اگه اشتباه نکنم اسمش نصرت بود با اون من تمرین میکردم مکالمه هارو
بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
اگه فقط کلمه میخوای فعلا دیکشنریopd آکسفورو رو بگیر. دیکشنری تصویریه و تو بازار با ترجمه فارسیشم هم هست
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست