خانما دیگه خسته شدم هرچی دکتر میرم بی نتیجه یه دکتر خوب واسه نازایی بگین قبلا زیر نظر خوشه جلالی..غریب زاده ..فرانک حمیری بودم ...اما مطبشون زباد انچنان شلوغ انگار زیاد تجربه نداشتن یه دکتر خوب وعالی میخام با سواد با تجربه گوش بده به حرفام خسته شدم بخدا دیگه نمیکشم توروخدا معرفی کنید چند نفر گفتند دکتر البرزی ...رستمی ...فاطمه همتی راد ..به نظرتون کدومش خوبه
عزیزم دکتر شهدخت معتضدیان فوق تخصص نازایی هست عالیه ولی متاسفانه سالی چند ماه بیشتر ایران نیست و جایگزین داره الان تو مطبش شاگردشون هستن که الحق شاگردشونم خوبن من پیش شاگردشون ویزیت شدم دکتر شهره روزمه نزدیک ۲۰ دقیقه تنهایی تو اتاقشون بودم هر سوالی که تو این چند سال دکترای دیگه با عجله کردنشون نمیذاشتن بپرسم ازین پرسیدم کامل جواب سوالامو با توضیح داد خدایی خیلی وقت گذاشت و پیشنهاد هایی هم که برای درمان بهم داد واقعا عالی بود
من یه بلغمی شیرازی خستم 😩ک شاید حوصلم نشه لایک کنم 😩 ..............وزن اولیه81.200 👀وزن هدف 58 😎اولین هدف 75 🔒دومین هدف 68 🔒سومین هدف 63 🔒چهارمین هدف 60 🔒پنجمین هدف🔒 58
من یبار رفتم پیشش و الان دو روزه داروهایی که داده رو دارم مصرف میکنم ولی انقدر قشنگ برام وقت گذاشت و بهم روحیه داد که حالم خیلی خوبه چند ماه بود پیش غریب زاده و افتخار میرفتم حرفاشون بوی ناامیدی میداد یکم ولی این دکتره گفت اصلا به آی وی اف نمیکشی با دارو باردار میشی ان شالله خدا کمک کنه باردار شم ولی افسردگیمو خوب کرد خدایی حالم خیلیییی خوبه
من یبار رفتم پیشش و الان دو روزه داروهایی که داده رو دارم مصرف میکنم ولی انقدر قشنگ برام وقت گذاشت و ...
خداروشکر عزیزم ..من رفتم بیمارستان حافظ عکس رنگی داد دانشجو بود بلد نبود نیم ساعت روم کار کرد بعدشم گفت مواد جذب بدنت نشد ...ویزیتش چنده ؟سونو داخلی چی؟
سونو واژینال برام انجام داد و همون جا قشنگ داشت برام توضیح میداد تو بدنم چی به چیه ولی غریب زاده یه لحظه میکرد تو و در میاورد میگفت پاشو بعدم دارو مینوشت خودتو میکشتی دو تا سوال میپرسیدی با دو تا جمله کاملا خلاصه سر و تهشو هم میاورد