2777
2789

من آخرای بارداریمه بعدش میخوام یه عصرانه زنونه روز 7یا10بگیرم.لطفا ایده بدید چه مدلی لباس بپوشم.عکس بزارید برام.خیاط دارم برام زود بدوزه.با توجه به اینکه تازه بعد زایمان هنوز شکم داره آدم و چیز تنگ نمیشه پوشید😥

مهمونی زایمان چه صیغه اییه؟ مثل پاتختی یعنی؟

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا بزار بزایی بعد نقشه بکش برا مهمونی چون اگه سر بشی که تا ده روز از جات نباید تکون بخوری بالون بخیه ها حالا عجله نکن آنقدر مهمونی بدی و مهمون بیاد که اصلا یادت می‌ره لباس بپوشی😂

خدایا شاد کن هرانکس که دلش شادنیست

اندازه ی لباسست درست نمیشه بایدصبرکنی بعدزایمان من طبیعی بودم باورکن روزهفتم دریت مثل قبل بارداریم بودم هیچ کی باورش نمیشد

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
من بلوز شلواز نخی میخرم لباس راحتی باشه بهتره.بلوزم دکمه ای یا زیپدار

آره جلو باز که باید باشه ولی آخه نخی سبک نیست برای یه مهمونی رسمی؟نخی ها معمولا راحتی هستن

حالا بزار بزایی بعد نقشه بکش برا مهمونی چون اگه سر بشی که تا ده روز از جات نباید تکون بخوری بالون بخ ...

اون موقع درد دارم نمیتونم برو دنبال لباس یا خیاطی از الان به فکرم

اندازه ی لباسست درست نمیشه بایدصبرکنی بعدزایمان من طبیعی بودم باورکن روزهفتم دریت مثل قبل بارداریم ب ...

Hخه بعد زایمان که نمیتونم برم خرید یا خیاطی.متوجه نشدم شما 7زایمان چه طور بودید؟

عزیزم قراره تک تک بیان دیدن بچه یک دفعه یه عصرانه گرفتم با هم بیان دوست و فامیل.

بسلامتی انشالله

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢