2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمتا خیلی بالا رفتن هر کی یه قیمتی برا خودش در نظر میگیره مثلا تو بلوک ما یکی داده اجاره ده تومن 700اجاره یکی دیگه داده ده تومن 1200خود منم یکماه بعد عید اومدم ده تومن یه تومن اجاره من که خودم پشیمونم ادم بخاد با این پول اجاره بده خب همون تهران زندگی میکنه امکانات هم هست هیچ امکاناتی نداره فازاش تو زون ماه دوتا مغازه هست که هر قیمتی بخان هرچی رو میدن فقط از نظر ترافیک و ساکت بودن خوبه وگرنه اگه کسی بچه داشته باشه نمیتونه دوام بیاره اکثر ادمایی که دیدم اینجا بخاطر مشکل تنفسی اومدن یا اونایی که پیش خرید کردن با پول کم امتیاز گرفتن

خونه ما 78 متره مجتمع هست که 5 طبقه است 4 واحدی من 3 سال همین خونه رهن بودم پارسال خریدمش 

بستگش داره شما شرایطط چی باشه و چقدر پول داشته باشی مادرشوهر تو همین مجتمع 20 روز پیش قرارداد نوشت 55 تومن رهن قبل همین جا 20تومن 400 میداد 

اگه مشکل مالی نداری 1 و2 

اکه پ.لتون تا 70 هست 3و4 فاز 11 هنوز راخ اندازی نشده اما تو خود پردیس همه امکاناتی هست و اینکه خلوته و مشکل جای پارک و اینا نداری 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................