توی این سایت هیچی رو باور نمیکنم و دلم برای هیچ کس نمیسوزه
همون بشنو و باور نکن خودمون
اینم برا اینکه دیگه نپرسید من کله شق هستم من دانشگاه نرفتم و ازدواج کردم ! فاصله عقد ساده و ماه عسل من تنها ۲۰ روز بوده است !!!! من بعد از ۴ ماه و نیم که از ماه عسلم میگذرد حامله هستم ! من و همسرم با هم اختلاف جدی داریم و ضمنا من تغییر نکردم فقط از اعتقاداتم حرفی نمیزنم اونم فقط و فقط بخاطر نی نی یار ۵ !!!! در آخرچیپس سرکه ای و من دو نفر هستیم ! برای اطلاعات بیشتر به نی نی یار جهت چک کردن آی پی مراجعه کنید !
من فقط یه چی رو درک نمیکنم . هر روز خودمون کلی تاپیک اینجا میبینیم که خانما اه و ناله راه انداختن که شوهراشون تو گروه های مختلطن و با خانما چت میکنن و دارن بهشون خیانت میکنن و ... بعد خودشون خیلی راحت اینجا جواب آقایون رو میدن و تاپیکهای اقایون میره تو پربازدیدا . خب اگر کار شوهرت بده و برات عذاب دهنده است کار تو هم بده اگرم کار تو ایرادی نداره پس چرا به شوهرت خرده میگیری
« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
استاتر محترم من کاسه ی داغ تر از آش نیستم اما اگه یه نگاه به چهار پنج تاپیکی که قبلا گذاشته بود بندازی متوجه میشی که همش در مورده اسپرمه ضعیفه، ایشون اسپرمشون ضعیفه و به خاطره همین هفت ساله بچه دار نمیشن ،من برعکس خانمایه دیشبی که مسخرش میکردن و دلشو شکوندن از نفرین دلشکسته خیلی میترسم