2777
2789

سلام خانما.منو همسرم اومدیم یه شهربزرگ تر برای چندسال.خونه هم خریدیم.ولی خب کل سرمایمونو دادیم خونه.طلاهامم فروختم براش.الان یه حقوق ساده داریم یه کم سخت میگذره بهمون.هرچند به نظرم به همه سخت میگذره الان.ماهم مثل بقیه ولی شوهرم خیلی اعصابش بهم میریزه نتونه چیزی که میخواد بخره.شغلش تو شهرخودمونه.ولی هفته ای یک روزه.حالا به ذهنش رسیده برگردیم.خونه رو اجاره بدیم.نمیدونیم کارمون درسته یا نه

دردم از یار است و درمان نیز هم

.شهرخودمون کوچیکه قیمتانصف ،تامحل کارشوهرم هم 1ساعته که نزدیک تره ،ولی خب مردم خودمون مارو میشناسن.بخاطر یه مسائلی همه از ما میخوان براشون کار دولتی پیدا کنیم.میریم بازار هرآشنایی نیم ساعت مارو نگه میداره درباره مسائل سیاسی صحبت میکنه آخرشم کار میخوان که این فشار میاره بهمون چون نمیتونیم کاری انجام بدیم براشون.کلا اونجا بیرون رفتن باهمسر وپیاده روی سخت میشه مگه12شب به بعد که همه خوابن!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر بزرگ تر هم که قیمتا بالاتره ،هزینه رفتو آمدونداشتن ماشینو دوری محل کار همسرم از معایبشه.ولی اینجا از لحاظ اینکه کسی مارونمیشناسه و آسایش داریم خوبه

اشتباه نکن عزیزم. زندگی تو شهر بزرگ امکانات بیشتر و در نهایت هم بچه هات تو شهر بزرگ پیشرفت بیشتری دارن تا شهر کوچیک   

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

شهر بزرگ فقط برای مسافرت خوبه

من همیشه از شهرستانی ها میشنوم خوشبحالتون تهران زندگی میکنید 

شهر بازی

مرکز خرید

......

اونها اینها رو میبینن چون سفر اومدن در حالی که کسی که تهران زندگی میکنه وقت و انگیزه ی استفاده از اینها رو نداره

به نظر من برگردید 

چون واقعا کلان شهرها اسمش قشنگه و نه خودش