2777
2789
عنوان

دلم گرفته نمیتونم فراموش کنم

291 بازدید | 18 پست

سلام من چندسالی ازدواج کردم الان باردارم پارسال بچم سقط شد خیلی داغون بودم خودم داغ داشتم هیچوقت یادم نمیره که جاریم مادرشوهرم و دخترخاله شوهرم بهم میگفتن تو نازایی؛ افسرده ای ... وقتی میرفتم خونه مادرشوهرم کسی محلم نمیذاشت الان که باردارم مادرشوهرم بهم زنگ میزنه میپرسه بچه چطوره تکون میخوره؛ سونو رفتی .... یا جاریم زنگ میزنه میگه خوشحالم ک توهم باردارشدی و.... نمیتونم ببخشمشون و یاد اون حرفای قبلشون میفتم یاد روزایی که عذابم میدادن 😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا ك مشكل داشتي عذابت ميدادنو نميزاشتن زندگيتو بكني حالا ك مشكلت حل شده بايد لذتشو ببري بازم بخاطر گذشته ناراحتي

فك نميكني واقعا داري بد برخورد ميكني؟! 

يعني اين روزايي ك بخاطرشون خون دل خوردي ك بهش برسيو بخاطر اونا داري تو ناراحتي ميگذروني؟! نميتونم درك كنم 

بخاطر جاري و مادرشوهر؟؟؟؟؟؟؟

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

واقعا درکت میکنم منم هیچ کس که تو این مورد دل من شکسته نمیبخشم من هنوز بعد 4 سال نینی ندارم وایه منم دعا کن کلی همین امشب حرف شنیدم دارم داغون میشم

لطفا واسه تحقق رویاهام یه صلوات بفرستید❤❤❤

منم سر سقط اولم بقدری دلم رو مادرشوهرم وجاریم سوزوندن که الان یادم میاد گریه ام میگیره جاریم که پاشو خورد ازبس دلم رو شکوند چون باهم حامله بودیم بچه اون موند بچه من سقط شد من بعد چهارسالش حامله شدم خدا میدونه تو این چهارسال چه زخم زبونی گوش کر 

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
چه آدمای مزخرفی پیدا میشن انقدر بهشون بی محلی کن تا جونشون در بیاد ایشالا خدا جواب تک تک کاراشون مید ...

مرسی عزیزم برام دعاکن ؛ دعاکن خدا بهم صبر بده تا فراموش کنم

همه ی ما زخم خورده ایم ابجی من اونقدر حالم بده ک دلم میخواد بمیرم خداروشکر کن واسه داشته هات و نی نی ...

عزیزم مطمن باش خدا سروقتش بهترینشو بهت میده منم خیلی اذیت شدم