2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب خواننده مزخرفی بود😐😐انگار از کنار خیابون اورده بودنش با اون قیافش

نخواسته بود یه شلواره خوب بپوشه 😔 سرشم یه شونه میکرد ول داده بود موشو کش انداخته بود از جلو تا نریزه زو پیشونیش 

دمپایی تا دیسین کَلّوزَ😛  آدام آداما بیدفعه دییر 💁 لایک الموندا 😯   
من قبلا این حس و نداشتم اما حس کردم امشب خیلی خسته بود اصلا تن صداش هم اومده بود پایین تر

ممکنه مشکلی براش پیش اومده باشه چه بده ادم چه ناراحت باشه چه خوشحال باید به بهترین نحو اجرا کنه و بخندونه بقیه رو 

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 

مربیا اصلا انصاف ندارن اصلا اجراش خوب نبود فقط امیر حسین ووحید 

انها که داستان امروز ما را باور نمی کنند😔              روزی خواهد امد که انسانها به دلیل عقل و علم تسلیم دین بشنوند دران روز اگر کسی بی دینی کند ادم احمقی جلوه می کند مردم ان روزگار داستان امروز ما را باور نخواهند کرد که بعضی ها با بی دینی برای خود شانی قائل بودند ان روز اگر چه همه به دلیل عقلانیت تسلیم دین خواهد شد اما همه نمی توانتد عاشقانه دین داری کنند فرق است بین مسلم و مومن👌💖
اصن انگار متناشون توهمات فانتزی خودشونه  من نمیدونم این مربیا از چیش تعریف کردن اینهمه

دقیقا لوس و بی مزه و فانتزی

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹
نخواسته بود یه شلواره خوب بپوشه 😔 سرشم یه شونه میکرد ول داده بود موشو کش انداخته بود از جلو تا نریز ...

اره دقبقا منم به شلوارش نگا میکردم😔😂

آدمهاى اشتباه زندگيت درست ترين درسهاى زندگى روبهت ميدن...
ب نظر من فينال علي صبوري ميره با ابوطالب  بچه ها كسي بيوگرافي از علي صبوري داره مثلا كجاييه و ...

من تا قبل از اجرای امشبش میگفتم علی صبوری و ابوطالب فینالیستن ولی علی صبوری امشب اصلا خوب نبود فکر کنم امیر حسین بیاد بالا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏