2777
2789
عنوان

پرولاکتین بالا

151 بازدید | 8 پست

دوستان کسی بوده پرولاکتین بالا داشته باشه مثلا ٣٠٠خوب شده باشه؟خواهرمن این مشکلو داره تازه نامزد کرده ماخیلی نگرانشیم لطفا اگه کسی میدونخ راهنماییم کنه

اره دکتر بهم گفت باید حتما قرص بخوری من نخوردم سال بعدش خود به خود اومد پایین یا چون تازه عقد کرده هورموناش به هم ریخته یا سن بلوغشه

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرو لاکتین هورمون شیردهی که بعد از زایمان ترشح میشه

خدا جونم سلام . خدایا خیلی ممنونم به خاطر تمام چیزهایی که بهم دادی . خدا جونم لطفا دوباره معجزتو نشونم بده .خدایا معجزه میخوام یا حضرت زهرا خودت قول دادی بهم  خدایا خودت میدونی منظورم چیه

به نظرم اصلا نگرانی نداره

من اردیبهشت ۹۵ پرولاکتینم به دلایلی خیلیییی بالا رفته بود حدود هزار و خورده ای

دکترم بهم قرص داد اومد پایین

قبل بارداری هم دوبار از دادم نرمال بود

♡دخترم♡ تو زیباترین هدیه خداوند به من و پدرت هستی ،    بی صبرانه منتظرتیم😍
خیلی نگرانیم ماهم شنیدیم نازا میکنه کلی غصه میخوریم خدا خودش کمک کنه18سالشه

عزیزم این همه استرس واسه چیه؟؟؟؟بیماری لاعلاج نیست که یکی دوبسته قرص میخوره وتموم .بعدشم رنج آزمایشگاه چقدربوده که برای خواهرتون 300هست؟؟؟؟قبل ازدواج درمان کنه خیلی خوبه زودتردرمان میشه وتموم میشه میره بعدازدواج چون هورمون هابهم میریزه یکم سخت میشه 

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
خیلی نگرانیم ماهم شنیدیم نازا میکنه کلی غصه میخوریم خدا خودش کمک کنه18سالشه

سلام

وقتی بالا باشه از سینه ها شیر میاد .قاعدگی بند میاد.

قرص بروموکروپتین خوبه و اینکه برای بارداری اقدام کنن