7168samiraaaa مدیر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 541 عنوان کدبانو ها بیان | مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 21 پست کیا پنیر خونگی درست میکنن؟؟طرز تهیه ش رو بگین و اینکه چی برای خوش طعم شدنش میزنین بهش؟؟ خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید. 1397/05/26 | 22:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yazdanjoon عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 2514 کپیر همون پوست گوسفنده الان؟ نه کپیریه چیزی که میریزی توپوست یاکیسه یعدروش ماست میریزی سیاه دونه وزیره ونمک میزنی بعدمیزاری توابکش بعدکه ابش رفت میشه پنیرمحلی خدایابابت داده ونداده ات شکر
7168samiraaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 541 نه کپیریه چیزی که میریزی توپوست یاکیسه یعدروش ماست میریزی سیاه دونه وزیره ونمک میزنی بعدمیزاری توابک ... چه جالب..همونطوری مستقیم ماست بریزم تو کیسه یعنی؟؟سیاهدونه وزیره رو بسابم دیگه؟ خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.
yazdanjoon عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 2514 اره بعداینکه کپیروریختی ماستوبریزروش براهریک کیلوکپیربایددوکیلویابیشترماست بریزی سیاهدونه رااسیاب نکن چون ازخودش سم تولیدمیکنه زیره ووایانارواسیاب کن بریزتوش ،طرزدرست کردن ماستوبلدی؟میتونی ماستتودلمه هم کنی بریزی توش خدایابابت داده ونداده ات شکر
7168samiraaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 541 اره بعداینکه کپیروریختی ماستوبریزروش براهریک کیلوکپیربایددوکیلویابیشترماست بریزی سیاهدونه رااسیاب نک ... آره ماست میزنم.دلمه ولی چجوریه؟؟ببخشید انقد سوال پرسیدما خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.
yazdanjoon عضویت: 1396/08/12 تعداد پست: 2514 آره ماست میزنم. دلمه ولی چجوریه؟؟ببخشید انقد سوال پرسیدما نه خوشحال میشم کمکتون کنم بایدقرصشوبگیری امافک کنم به روش سایوهم بشه باسرکه خدایابابت داده ونداده ات شکر
7168samiraaaa مدیر استارتر عضویت: 1396/10/27 تعداد پست: 541 نه خوشحال میشم کمکتون کنم بایدقرصشوبگیری امافک کنم به روش سایوهم بشه باسرکه آها اونو نگاه کردم..ممنونم از لطفت عزیزم😘😘😍 خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.