2777
2789
عنوان

کدبانو ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 21 پست
کپیر همون پوست گوسفنده الان؟

نه کپیریه چیزی که میریزی توپوست یاکیسه یعدروش ماست میریزی سیاه دونه وزیره ونمک میزنی بعدمیزاری توابکش بعدکه ابش رفت میشه پنیرمحلی 

خدایابابت داده ونداده ات شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه کپیریه چیزی که میریزی توپوست یاکیسه یعدروش ماست میریزی سیاه دونه وزیره ونمک میزنی بعدمیزاری توابک ...

چه جالب..

همونطوری مستقیم ماست بریزم تو کیسه یعنی؟؟

سیاهدونه وزیره رو بسابم دیگه؟

خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن  شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.

اره بعداینکه کپیروریختی ماستوبریزروش براهریک کیلوکپیربایددوکیلویابیشترماست بریزی سیاهدونه رااسیاب نکن چون ازخودش سم تولیدمیکنه زیره ووایانارواسیاب کن بریزتوش ،طرزدرست کردن ماستوبلدی؟میتونی ماستتودلمه هم کنی بریزی توش

خدایابابت داده ونداده ات شکر
اره بعداینکه کپیروریختی ماستوبریزروش براهریک کیلوکپیربایددوکیلویابیشترماست بریزی سیاهدونه رااسیاب نک ...

آره ماست میزنم.

دلمه ولی چجوریه؟؟ببخشید انقد سوال پرسیدما

خدای بزرگ ومهربون هزاااااااران مرتبه شکرت که چون تو خواستی همه غیرممکن ها برام ممکن  شد😍😍😍😍😍 لطفا برای سلامتی همه نینی ها دعا کنید.
نه خوشحال میشم کمکتون کنم بایدقرصشوبگیری امافک کنم به روش سایوهم بشه باسرکه

آها اونو نگاه کردم..ممنونم از لطفت عزیزم😘😘😍