2777
2789
عنوان

با دخالت های فامیل چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 30 پست
درخواست هیچ کدوم رو تو اینستا قبول نکن  هررچی هم اززفامیل شنیدی  یه گوشت در باشه یکی هم ...

آخه کم رو ام. نمیتونم اینطوری باهاشون حرف بزنم ولی در درون حرصصصصصص میخورم از دستشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نامزد میکردم به خالم نمیگفتم؟؟؟؟؟ چون از فضولی بدم میاد

آره حالا خیلیا نمیگن تا عقد😕

یا نزار یا گذاشتیم کلا باید تحمل همه چیو داشته باشی

چه کنم؟ دل به که بندم؟ به کجا روی کنم؟بازگو ای به کنارِ دگری خفته ی من!!
فک کنم میشه ی کاری کرد بغلی فالوورات نبینن استوریاتو واسه اونا مخفی کن

آره منم بعدش فهمیدم میتونستم این کارو کنم ولی الان دیگه کاریه که شده و به خاطر دوتا دونه عکس پشت سرم دارن حرف میزنن. چیکار کنم ک بیخیالم شن؟

آره منم بعدش فهمیدم میتونستم این کارو کنم ولی الان دیگه کاریه که شده و به خاطر دوتا دونه عکس پشت سرم ...

قبولشون کن ک شکشون بیشتر نشه

ولی استوریاتو واسشون مخفی کن ک بترکن از فضولی😬😬

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
آخه کم رو ام. نمیتونم اینطوری باهاشون حرف بزنم ولی در درون حرصصصصصص میخورم از دستشون

تو این دور و زمونه باید یکم گرگ بود 

و کم رویی رو گذاشت کنار 

وگرنه فقط ناراحتی اعصاب برامون میمونه

چرا همیشه ما باید از رفتار دیگران ناراحت بشیم 

بزار یبارم اونا ناراحت بشن و حرص بخورن

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

روشن فکر؟؟؟ خب آخه دور هم نشستن (دوتایی هم نههه، دسته جمعی) اونقدر تعجب داره؟؟؟

والا ما اینقدر فیلم های ترکیه ای میبینیم که اینطور راحت با موضوع برخورد میکنیم البته به من ربط نداره هااا ولی جالبه رفتارتون چون اگه بخوایینیه روز ازدواجکنین حتما این موضوع بیاهیت تو ازدواجتون اثر خواهد داشت مثلا همین فامیل فضول نمیگن دسته جمعی رفته بودن کافی شاپ میگن با یه اقایی رابطه داره و حتما میخوتن ته و توه قضیه رو د بیارن چون هر چقدررر هم که ما بگیم ازادیم باز هم ایران زندگی میکنیمممم

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
والا ما اینقدر فیلم های ترکیه ای میبینیم که اینطور راحت با موضوع برخورد میکنیم البته به من ربط نداره ...

اتفاقا ما اصلا اهل فیلم ترکیه ای که هیچ، اصلا اهل هیچ فیلم خارجی نیستیم. نمیدونم چرا وقتی یه خانواده تصمیم میگیره دخترشو انقدر محدود نکنه و اعتماد کنه بهش (اعتمادی که خود اون دختر به دست میاره نه اینکه از اول بهش داده بشه)، امثال شما فکر میکنید تاثیر فیلم های ترکیه ایه؟😐😐 بعد خاله های من به واسطه زندگی کردن و بزرگ شدنشون تو یه شهر خیلی کوچیک تفکرشون اینطوریه ولی دیگه قرار نیست برن جلو نامزد احتمالی آینده من زیرآبم رو بزنن 😅😅😅

اتفاقا ما اصلا اهل فیلم ترکیه ای که هیچ، اصلا اهل هیچ فیلم خارجی نیستیم. نمیدونم چرا وقتی یه خانواده ...

براتون ارزوی موفقیت مبکنم اگه واقعااا اینقدر بهت اعتماد دادن پس دلیلی نداره حرف خالت مهم باشه 

هر چی آرزوی خوبه مال تو دوستم
نه اکسپت کن نه دیکلاینبقیشونم ریموو کن از پیجت راااحت

میشه بیایین تاپیک اخر من نظرتو بگی

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز