2777
2789

والا  بی بی چک هاله  داشت  بعدم  چندتا  ساعت  دیدنت  هالش  نبود  الآنم  تهوع  دارم  امروز  ۳۰  پریم  هست 

واسه باردار شدنم  صلوات.🌹

یکی دیگه امتحان کن عزیزم😚😊

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم یه بار مثبت بود بعد منفی شد رفتم هزمایش دادم دیدم منفیه 

آخه  من  قرص  دوفاستون خوردم  ۸روز  هست  قطعش  کردم  همیشه  سه  روز  بعدش  پریماه  میشدم  ولی  نشدم 

اره صبح هاله داشت عصر منفی بود..بعد چندروزم پریود شدم.تازه علایم درد شکم و کمرمم داشتم.وقتی دوباره منفی شد منفیه دیگه

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
فردا  بايد  آز  بدم  برم  پیش  دکترم   ولی  از  بی بی چ ...

انشالله

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
روز اولی که تهوع نمیاد زمان میبره

تهوع  بستگی  داره  بعضيا  از  ۴هفته  تهوع  دارن  بعضیا  از  ۷یا۸ هفته  بضیا  هم  اصلا ندارن  دکترم  گفت  شايد  بارداری  باشی  هورمونا  زیاد  میشه  بعضی  وقتا  باعث  تهوع  میشه 

دوفاستون مگه واسه پریود شدنه؟ برا من دکترم دوفاستون بخاطر لکه بینی داده تا جای بچه محکم بشه

دوفاستون  هم  برای  تنظیم  پریود  هست  هم  به  همون  ترتيب  اگرچه  با دارم  باشید  جاشو  سفت  میکنه  من  از  قبل  اقدامم  میخوردم  چون  همشون  پریود  بودم  اصلا  سابقة  عصبی  انداختن  ندارم  من  زیادی  پریود  میشدم  یه  هفته‌  درمیون  پارسال  که  اولش  خیلی  بد  بود  ۲ماه  تموم  پریود  بودن  بعد  رفتن  دکتر  دوفاستون  داد  بعد  چندتا  روزهای  دیدم  بازی  خونریزیم  دارن  عوض  کرد  مژوسترول داد  ۲ساله  خوردن  بعد  گفت  دوفاستون روز  بخوره  دوباره‌  و  دوفاستون  خوردم  با همه   اینا  هم  ۳روزه  بعد از  قطع پری میشدم 

از ظهر  نمیدونم چرا  سرم  درد  میکنه  یکم  درد  میگیره  بعد  خودش آروم  میشه  الانم  خیلی درد  میکنه  از  ترسم  نمیتونم  قرص  بخورم  😢