2777
2789
عنوان

بیاین دل داریم بدین

160 بازدید | 16 پست
ما دوسال پیش خونه خریدیم ولی خونمون کوچيکه سالی ک ما خونه خریدیم م ا درشوهرم اصلا ذوق نکرد و اصلا براش مهم نبود ولی امسال اون برادر شوهرم میخواد بخره انقده پز خونه اونا میده و هی میگه شما ک عوض کنيدو بزرگ بگیرید منم خیلی دلم شکست ک برا ما ذوق نکرد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ذوق مادرشوهر دلداري دادن داره؟؟؟؟ جاري منم حاملس قرار همين روزا يه دختر دنيا بياره مادرشوهرم همش جلوش ميگع من ميدونم اين يكي عروسم عروسي كنه پسر مياره!!! اللن اون بايد ناراحت بشه؟؟؟ بچه اوردع واسه خودش !!! شمام خونه خريدي واسه خودت 

عزیزم اخه ذوق کردن یا نکردن مادر شوهر هم اینقدر مهم شده برات که دلت بشکنه ! ارزش نداره واسه این چیزا خودتو ناراحت کنی ، ایشالا شما هم خونه بزرگ تر میخرید ولی الان از انچه داری لذت ببر ، به درک که بقیه ذوق میکنن یا نه 

من هروقت مادرشوهرم حرف میزنه کر میشم اصلا انگار نه انگار حرف میزنه، از بس تیکه میندازه به آدم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
من هروقت مادرشوهرم حرف میزنه کر میشم اصلا انگار نه انگار حرف میزنه، از بس تیکه میندازه به آدم

بهترین کارو میکنی والا بزار اینقدر تیکه بندازن تا خسته بشن هدفشون چیه از این کارا 😓

بهترین کارو میکنی والا بزار اینقدر تیکه بندازن تا خسته بشن هدفشون چیه از این کارا 😓

ریدن تو اعصاب عروس عزیزم😒 البته ببخشیدا

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ