2777
2789
عنوان

جلو بشینم یا عقب

| مشاهده متن کامل بحث + 2687 بازدید | 190 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب معلومه جلو.من سوار تاکسیم میشم جلو میشینم بدم میاد عقب کسی کنارم بشینه.ایشون که دیگه فامیلتونه.مث ...

اتفاقا من خودم هیچوقت عقب نمیشینم ...اما خب اینحا خیلی در موردش حرفع گفتم شاید فرق میکنه

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
جالبه خانما اینجا سر اینکه مادرشوهر جلو بشینه جنگ دارن میگن جلو فقططططططططط جای همسره طرفه  بع ...

من واقعا همیشه مادر شوهرم جلو میشینه وقتای ک با شوهرم هسیم...دبگه اوج بیشعوریه یه خانم پا به سن بره عقب بشینه

خدایی چه چیزایی برا ما ایرانیا مسئله س.بغلش که نمیخوایی بشینی.فاصله دارن صندلیا😐😐

من خودم مشکلی نداشتم هبچوقت اما اینجا خیلی این مساله رو میگن گفتن شاید واقعا طرف فکر خاصی میکنه که اینقد در موردش حرف میزنن

😓زشت نیس که؟

بابا زشته غریبه که نیست از بستگان میشه بشینی عقب بهش برمیخوره مگه رانندته

زندگی تنها یکبار است،پس کارهایی را بکن که خوشحالت میکنه و با کسانی باش که باعث میشن لبخند به لبت بیاد.

ی تاپیک داشت همسایه بغلی واسه خواهرش و همسرش زده بود فکر کنم

همه فرمودن جلو باید نشست، هر کی میخواد باشه! برادرشوهر، شوهرخواهر و .....

حالا اینجا همه تشریف بردن عقب؟!

شگفتا از اینهمه ثبات عقیده!!!

براتون مهم نبودیم، شما هم واسه کائنات مهم نیستین! 

فک کنم دیگه برای اینکه نگران این چیزا باشیم ی ذره دید شده خب ایشون زحمت میکشن میان دنبالتون شما هم نباید بی احترامی کنید...البته ب شخصیت طرف مقابل و حساسبت همسرتونم بستگی داره بعضی اقایون دوست ندارن زن غریبه جلو بشینه تو ماشینشون

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد